Ronnie O’Sullivan esitteli huiman nousun – eteni finaaliin kuilun partaalta

Ronnie O'Sullivanin Champion of Champions Ronnie O'Sullivan World Snooker Tour
Kuva: YouTube

Ronnie O’Sullivan oli isoissa ongelmissa lauantain välierässä, kun Barry Hawkins näytti pitkään nappaavan voiton ja finaalipaikan.

Hawkins aloitti kamppailun terävästi ja eteni heti kättelyssä 3-0-johtoon. O’Sullivan sai tämän jälkeen juonesta kiinni ja vei neljä erää putkeen. Hawkins kuitenkin onnistui viemään 1. session viimeisen freimin ja tauolle lähdettiin lukemista 4-4.

The Rocket nappasi iltasession ensimmäisen erän, kunnes Hawkins otti ohjat käsiinsä. Kolme peräkkäistä erävoittoa tarkoitti 7-5-johtoa Hawkinsille.

Mainos:

Tämän jälkeen Ronnie O’Sullivan kavensi, mutta Hawkins vastasi kahdella erävoitolla karaten 9-6-johtoon. Näin ollen O’Sullivan oli laitettu selkä seinään vasten, sillä finaalipaikka vaati neljä perättäistä erävoittoa.

Legenda alkoi napsimaan näitä yksi kerrallaan, kunnes oltiin siinä tilanteessa, että luvassa oli katkaisufreimi. Myös sen The Rocket vei nimiinsä ja eteni finaaliin 10-9-voitolla. Sunnuntaina vastassa on australialainen Neil Robertson, joka kaatoi omassa välierässään Mark Selbyn lukemin 10-3.

Finaali on nähtävissä ilmaiseksi. Ohjeet katsomiseen löydät TÄÄLTÄ!


Pelaajat: ,
Turnaukset:
Edellinen artikkeliRonnie O’Sullivan ja Neil Robertson kohtaavat Tour Championshipin finaalissa
Seuraava artikkeliRonnie O’Sullivan sai tylyn selkäsaunan finaalissa – ”En ole nähnyt kenenkään pelaavan noin hyvin”