Ronnie O’Sullivan oli Saudi-Arabian rahakkaan turnauksen valtias!

Ronnie O'Sullivan

Ronnie O’Sullivan otti omansa Saudi-Arabian rahakkaasta kutsuturnauksesta, sillä legenda oli pitelemätön myös finaalissa.

O’Sullivan oli tuloksellisesti vakuuttava koko alkuviikon, sillä mies kaatoi ensiksi John Higginsin suoraan 4-0. Tämän jälkeen välierässä kaatui Judd Trump lukemin 4-1, joten finaaliin tuli varmasti itseluottamusta täynnä ollut O’Sullivan.

Vastassa ollut belgialainen Luca Brecel pysyi vielä alkuun mukana finaalissa ja johtikin taistoa 2-1, kunnes The Rocket repäisi mestaruuden arvoisen rykäyksen. Ensiksi 94 pisteen breikillä peli tasoihin ja heti perään 121 pisteen breikillä johtoon.

Mainos:

O’Sullivan ei antanut enää voiton livetä käsistään, vaan myös kaksi seuraavaa erää menivät miehen nimiin. Mestaruus ratkesi tyylikkäällä tavalla, kun O’Sullivan takoi 124 pisteen breikin ja varmisti 5-2-voiton.

The Rocket kuittaa mestaruudesta peräti 250 000 puntaa. Myös Brecelin potti on komea 125 000 puntaa. Sen sijaan 500 000 dollarin bonus 167 pisteen breikistä ei mennyt jakoon, joten turnausjärjestäjä vahvisti tapahtuman jälkeen, että tuo nostetaan miljoonaan dollariin seuraavassa heidän järjestämässä tapahtumassa, jossa on mukana kohuttu kultainen pallo.

Ronnie O’Sullivan kaatoi Luca Brecelin finaalissa

https://www.youtube.com/watch?v=42wg6GIIVtc

Pelaajat:
Turnaukset:
Edellinen artikkeliRonnie O’Sullivan jatkoi mykistävää tulosvirettä – Judd Trump täysin vastaantulija
Seuraava artikkeliKultainen pallo -bonus nousee ensi vuonna täysin järjettömään summaan