SE ON SIINÄ! Ronnie O’Sullivan voitti uransa kuudennen maailmanmestaruuden!

snookerin discovery+ European Masters Ronnie O'Sullivan World Snooker Tour Ronnie O'Sullivanin

Ronnie O’Sullivan nousi seitsemän vuoden jälkeen maailman parhaaksi pelaajaksi, kun mies nappasi uransa kuudennen maailmanmestaruuden.

O’Sullivan on kiistatta kaikkien aikojen paras snookerin pelaaja ja sitä faktaa saatiin todistamaan jälleen yksi merkittävä asia, kun legenda nappasi uransa kuudennen maailmanmestaruuden sunnuntaina.

Vuodesta 1992 asti ammattilaisena pelannut The Rocket on voittanut urallaan aivan kaiken ja kirjannut nimiinsä kaikki mahdolliset ennätykset. Yhdestä ennätyksestä on kuitenkin riittänyt puhetta, sillä O’Sullivan janoaa Stephen Hendryn rinnalle maailmanmestaruuksien määrässä.

Mainos:

Viimeiset vuodet ovat näyttäneet siltä, että tuota ei tule tapahtumaan, sillä henkisen puolen ongelmista kärsinyt O’Sullivan on romahtanut kerta toisensa jälkeen MM-kisoissa.

O’Sullivan löi kuitenkin kriitikoille luut kurkkuun tämän vuoden turnauksessa, sillä mies paineli äärimmäisen vaikeasta kaaviosta huolimatta finaaliin asti, missä Kyren Wilson oli täysin voimaton mestarin edessä.

Maailmanmestaruus ratkesi suvereenin ylivoimaisesti lukemin 18-8.

O’Sullivanin turnausvoitto tarkoitti samalla sitä, että se oli miehen uran 37:s ranking-voitto. Samalla legenda nousi yksin tilaston kärkeen, sillä aikaisemmin kärkisijaa oli jakamassa juurikin 90-luvun kuningas Stephen Hendry.


Edellinen artikkeliRonnie O’Sullivan repäisi uskomattoman eron – MM-finaali on käytännössä ohi
Seuraava artikkeliNaisten snookerin näkyvyys hiljalleen kasvussa