Ronnie O’Sullivan ylisti mestaruuden voittanutta Mark Williamsia – ”Luultavasti lahjakkain snookerin pelaaja”

Ronnie O'Sullivanin Champion of Champions Ronnie O'Sullivan World Snooker Tour
Kuva: YouTube

Ronnie O’Sullivan joutui taipumaan sunnuntaina pelatussa Tour Championshipin finaalissa Mark Williamsille numeroin 5-10.

O’Sullivan oli ensimmäisessä sessiossa todella hyvä, mutta 5-3-johto ei kuitenkaan riittänyt, kun miehet tulivat tauon jälkeen takaisin kehiin. Myös Williams myönsi, että tauko tuli hänen kannaltaan tärkeään paikkaan.

– Hän pelasi kuin jumala neljän freimin ajan, ja olin iloinen, että tauko tuli, koska hän oli pysäyttämätön, Williams totesi haastattelussa.

Mainos:

Ilta oli sitten totaalisesti Williamsin näytöstä, joten mies nousi ansaittuun Tour Championshipin mestaruuteen. Walesilainen voitti seitsemän erää putkeen ja kirjasi voiton lukemin 10-5.

O’Sullivan kehui estoitta Williamsia, joka onnistui nappaamaan mestaruuden 49 vuoden iässä.

– Jos hän omistaisi elämänsä (snookerille), hän olisi maailman ykköspelaaja, mutta hän ei tee niin. Hän tykkää golfista, rentoutumisesta ja elämästä nauttimisesta. Hän ei pärjää hullummin siihen nähden, että hän vain pelailee lajia. Hän voitti ansaitusti ja on luultavasti lahjakkain snookerin pelaaja, jonka olen koskaan nähnyt, O’Sullivan kehui vastustajaansa.


Pelaajat: ,
Turnaukset:
Edellinen artikkeliStudio Korento Masters: Robin Hull murskaavan ylivoimainen snookerfinaalissa
Seuraava artikkeliMM-kisojen bonukset maksimibreikeistä julkistettiin – tarjolla myös spesiaali jättibonus