Ronnie O’Sullivan ylivertainen – marssi vastustamattomasti välieriin

maksimibreikit Scottish Open UK Championship International Championship Mark Williams Welsh Open Northern Ireland Open European Masters Snooker Jimmy White English Open Neil Robertson Ronnie O'Sullivanin masters snooker live stream Ronnie O'Sullivan Champion of Champions
Kuva: Monique Limbos

Ronnie O’Sullivan oli täysin omaa luokkaansa torstai-iltana pelatussa puolivälierässä Jack Lisowskia vastaan.

O’Sullivanin ja Lisowskin välisestä ottelusta odotettiin tasokasta, mutta valitettavasti kamppailu hieman lässähti kasaan, koska The Rocket oli täysin ylivertainen.

Ei voi sanoa, että Lisowski olisi ollut huono, mutta Ronnie O’Sullivan pussitti palloja vain niin äärimmäisen kovalla prosentilla. Lisowski ei juurikaan saanut edes mahdollisuuksia. Sauman saadessa mies oli saattanut olla pussittamatta palloja kymmeniä minuutteja, joten tatsin löytyminen oli haastavaa.

Mainos:

Lisowski teki viiden ensimmäisen freimin aikana ainoastaan 22 pistettä, kun taas O’Sullivan teki 63, 79, 124, 93 ja 125 pisteen breikit.

5-0-tilanteessa voittoon nouseminen The Rocketia vastaan on sula mahdottomuus. Lopulta Lisowski sai sentään kuparisen rikki, mutta voitto meni O’Sullivanille lukemin 6-1.

Välierässä Ronnie saa vastaan Barry Hawkinsin.


Pelaajat:
Turnaukset:
Edellinen artikkeliJack Lisowski ja Ronnie O’Sullivan taistelevat välieräpaikasta torstaina
Seuraava artikkeliRonnie O’Sullivan ja John Higgins kohtaavat kiihkeässä finaalissa