English Open -turnauksen 3. kisapäivä – Ronnie O’Sullivan hakee paikkaa 32 parhaan joukkoon

Tour Championship Snookerin Champion of Champions Shanghai Masters World Snooker Ronnie O'Sullivan Ronnie O'Sullivanin | FinnSnooker.com
Kuva: Monique Limbos

English Open jatkuu keskiviikkona 32 ottelulla. Monen katseet on varmasti käännetty Ronnie O’Sullivan-Yuan Sijun -ottelun suuntaan, koska legendan startti turnaukseen oli tahmea.

Ronnie O’Sullivan – Yuan Sijun – snooker live stream

O’Sullivan oli todella lähellä pudota turnauksesta jo avauskierroksella, mutta The Rocket nousi kuilun partaalta lopulta voittoon. Nyt vastaava suoritus tuskin riittää seuraavalle kierrokselle, sillä kiinalainen Yuan Sijun kykenee kyllä hyödyntämään mahdollisuutensa.

Kaksikko on kohdannut kerran aikaisemmin ja tuo tapahtui helmikuussa Welsh Openissa. Tuolloin O’Sullivan vei pidemmän korren numeroin 4-2. Myös tällä kertaa suosikkina on sama mies, mutta kuten avauskierros opetti, niin kaikki on mahdollista, kun kyseessä on itse legenda.

Mainos:

Kaksikon välinen ottelu starttaa keskiviikkona klo 15:00 ja se on nähtävillä suorana lähetyksenä.

English Openin ottelut pääset seuraamaan jälleen kerran ilmaiseksi Unibet-TV:n kautta. Ilmainen snooker live stream käynnistyy, kunhan sinulta löytyy aktiivinen pelitili, josta löytyy vähintään 1€ pelirahaa. Mikäli sinulla ei ole vielä pelitiliä, niin saat sen auki TÄSTÄ LINKISTÄ!

AVAA LIVE STREAM!

Keskiviikon kattaus pitää sisällään snookeria aamupäivästä aina illan pikkutunneille asti. Ensimmäiset pelit starttaavat jo klo 12:00, kun viimeisten alkamisaika on arviolta klo 22:00. Tietysti kaikki päivän kovimmat pelit televisioidaan suorana lähetyksenä.

English Open – keskiviikon live stream -ottelut:

Klo 12:00 Stuart Bingham – Si Jiahui

Klo 12:00 Sam Craigie – Ricky Walden

Klo 15:00 Bai Langning – Kyren Wilson

Klo 15:00 Ronnie O’Sullivan – Yuan Sijun

Klo 16:00 Michael Holt – Mark Williams

Klo 16:00 Neil Robertson – Marco Fu

Klo 18:30 Alfie Burden – Jack Lisowski

Klo 18:30 Martin O’Donnell – Mark Selby

Klo 21:00 Mark Allen – Andy Lee

Klo 21:00 Daniel Wells – Judd Trump

Klo 22:00 Barry Hawkins – Michael Georgiou

Klo 22:00 Agani Songsermsawad – Shaun Murphy

Kuva: Monique Limbos


Turnaukset:
Edellinen artikkeliEnglish Open 2. turnauspäivä – snookeria tarjolla koko päivän ajan
Seuraava artikkeliRonnie O’Sullivan kritisoi rajusti turnausjärjestelyjä – ”Jokainen päivä Crawleyssa on hukattu päivä elämässäni”