Ronnie O’Sullivan – Zhang Anda näkyy TV:stä – näin katsot ottelun

Saudi-Arabian UK Championshipin Karen Wilson Jordan Brown Ronnie O'Sullivan Champion of Champions
Kuva: Monique Limbos

Ronnie O’Sullivan ja Zhang Anda pelaavat lauantaina International Championship -turnauksen välierässä. Näin katsot ottelun TV:stä.

Turnauksessa on mukana enää neljä pelaajaa, joten käsillä on ratkaisun hetket. Jäljellä olevista pelaajista suurin suosikki mestariksi on ylivoimaisesti O’Sullivan, sillä muut pelaajat ovat harvemmin menestystä niittäneet.

Kiinalainen Zhang Anda on kuitenkin jo tämän kauden aikana näyttänyt sen, miten The Rocket on kaadettavissa. Näin ollen lauantain välierästä on varmastikin luvassa mielenkiintoinen vääntö, kun kotiyleisön suosikki kohtaa lajin suurimman legendan, jonka markkina-arvo Kiinassa on valtaisa.

Mainos:

Ronnie O’Sullivan – Zhang Anda – live stream:

International Championship -turnauksen kaikki ottelut tulevat suorana lähetyksenä Discovery+ -palvelun. Näin ollen jännittävä välieräkin on katsottavissa lauantaina. Paras 17:stä -systeemillä pelattava taisto käynnistyy klo 08:00 ensimmäisellä sessiolla. Ratkaissut nähdään toisessa sessiossa, joka käynnistyy klo 13:30.


Pelaajat:
Turnaukset:
Edellinen artikkeliRonnie O’Sullivan ei pysähdy! Nappasi paikan välieriin
Seuraava artikkeliSuomen historian kovimman snookerturnauksen liput menevät kuumille kiville – yksi lippukategoria jo loppuunmyyty