Ronnie O’Sullivan hakee paikkaa puolivälieriin torstai-iltana

WST Pro Series Judd Trump Kurt Maflin snookerin Liang Wenbo Northern Ireland Open Champion World Open Shanghai Mastersin Shanghai Masters Judd Trump Tour Championship Ronnie O'Sullivan
Kuva: Monique Limbos

Ronnie O’Sullivan jatkaa pelejään torstai-iltana, kun vastassa on kiinalainen Zhou Yuelong. Ottelu käynnistyy klo 22:00.

Ronnie O’Sullivan – Zhou Yuelong – ilmainen snooker live stream

O’Sullivan jatkoi tylyä menoa, kun Martin Gould kaatui Welsh Openin 3. kierroksen ottelussa numeroin 4-0. Legendan menoa on ollut vakuuttava seurata kuluvan vuoden Welsh Openissa, sillä kolmen voiton jälkeen eräsuhde on miehelle numeroin 12-0.

Vastus kuitenkin kovenee ainakin hieman 4. kierroksella, kun vastassa on kiinalainen Zhou Yuelong, joka kaatoi viime ottelussa David Gilbertin lukemin 4-2.

The Rocket on kuitenkin selvä suosikki myös tähän otteluun, joten omalla tasollaan pelatessaan voitto pitäisi irrota. Ensiksi täytyy kuitenkin suorittaa ja sehän on aina yhtä kiinnostavaa seurattavaa, kun kyseessä on O’Sullivan.

Ottelu näkyy ilmaiseksi Unibet-TV:n kautta. Sinulla tarvitsee ainoastaan olla aktiivinen pelitili, jolla saldoa vähintään 1€. Mikäli sinulla ei ole vielä pelitiliä, niin saat sen auki TÄSTÄ LINKISTÄ!

LIVE STREAM AUKI!


Pelaajat:
Turnaukset:
Edellinen artikkeliJudd Trumpin huima voittoputki katkesi – iranilaispelaaja jysäytti yllätyksen
Seuraava artikkeliAli Carter ja Ronnie O’Sullivan kohtaavat Welsh Openin puolivälierässä