Ronnie O’Sullivanin käytös vihastutti – snookertähdet antoivat tiukan palautteen

pelaajat Snooker-kausi Tour Championship Snookerin Champion of Champions Shanghai Masters World Snooker Ronnie O'Sullivan Ronnie O'Sullivanin | FinnSnooker.com
Kuva: Monique Limbos

Ronnie O’Sullivanin käytös aiheutti pahennusta Champion of Champions -turnauksen finaalissa, kun mies jätti onnittelematta Judd Trumpia.

Judd Trump teki finaalissa uskomattomasti maksimibreikin, jonka jälkeen yleinen tapa on, että vastustajakin nousee kättelemään ja onnittelemaan. O’Sullivan ei kuitenkaan penkiltään liikkunut, vaan jätti onnittelut tekemättä. Tähän kiinnitti huomiota myös moni snookertähti, jotka antoivat tiukan palautteen legendan käytökselle.

– Vastustajan onnistumiset eivät harmittaneet ketään minua enempää, mutta kättele nyt kaveria. Hän teki maksimibreikin isossa finaalissa. Tuo oli uskomatonta, Stephen Hendry kommentoi ITV:n lähetyksessä. 

Mainos:

Myös Mark Allen otti Twitterissä kantaa O’Sullivanin temppuun, eikä palaute ollut yhtään sen positiivisempaa.

– Tiedän, ettei kyse ole mistään säännöstä, mutta olen varma, että tuo oli ensimmäinen kerta, kun noin tapahtui. Niin monen ihailemalta pelaajalta ei olisi paljon pyydetty käyttää muutamaa sekuntia kunnioituksen näyttämiseen, Mark Allen kirjoitti Twitterissä. 


Pelaajat: ,
Turnaukset:
Edellinen artikkeliRonnie O’Sullivan nappasi unelmafinaalista voiton Judd Trumpin kustannuksella
Seuraava artikkeliLegenda Jimmy White äityi upeaan vireeseen – yhden voiton päässä UK Championshipin paikasta