Ronnie O’Sullivanista uskomaton tarina – halusi mielisairaalaan kesken Mastersin, kunnes tapahtui jotain älytöntä

pelaajat Snooker-kausi Tour Championship Snookerin Champion of Champions Shanghai Masters World Snooker Ronnie O'Sullivan Ronnie O'Sullivanin | FinnSnooker.com
Kuva: Monique Limbos

Ronnie O’Sullivanista kuultiin täysin mieletön tarina, sillä miehen ystävä Damien Hirst avasi sitä, kuinka reunalla legenda joutuu pallottelemaan mielenterveydensä vuoksi.

Ronnie O’Sullivan on avoimesta kertonut mielenterveysongelmista, jotka ovat aiheuttaneet uran aikana useasti ongelmia. Nyt miehen ystävä Damien Hirst kertoi tarkemmin siitä, miten kulisseissa on jouduttu painimaan ongelmien kanssa. Eräs tapaus on jäänyt pysyvästi Hirstin mieleen, sillä puhelin soi kesken Mastersin.

– Olen Masters-turnauksessa, mutta olen sekaisin. Minun pitää mennä Prioryyn (toim. huom. mielisairaalaan), O’Sullivanin soitti Damien Hirstille.

Mainos:

Hirst lähti katsastamaan Mastersiin The Rocketin kunnon, joka oli kieltämättä todella heikko.

– Kun menin sinne, hän oli totaalisen sekaisin. Sanoin hänelle, että minulla on tässä auto, olen soittanut Prioryyn ja varannut sinulle paikan sieltä. Kaikki on hyvin, Hirst kertaa tapahtumia.

Tämän jälkeen miehet rauhoittuvat teelle, jonka jälkeen hieman rauhoittunut O’Sullivan pyysi päästä hetkeksi vielä treenipöydälle. Tämän jälkeen tapahtui jotain todella mystistä, joka päättyi sensaatiomaisella tavalla.

– Sitten hän (O’Sullivan) sanoi, että taidan pelata tänään iltapäivällä. Pysyin hänen kanssaan – ja hän voitti koko vitun turnauksen! Hirst toteaa.

Hirst on äänessä myös Ronnie O’Sullivan: The Edge of Everything -dokumenttielokuvassa, joka ilmestyi 21. marraskuuta. Siinä mies kertoo muun muassa siitä, ettei ole koskaan tavannut ketään, joka eläisi yhtä reunalla kuin O’Sullivan.

The Rocket on tälläkin kaudella kärsinyt erinäisistä ongelmista, sillä esimerkiksi viime viikolla pelattu Champion of Champions -turnaus jäi väliin terveydellisten syiden vuoksi. Monet odottavat varmasti, että seuraavaksi starttaavassa UK Championship -turnauksessa legenda olisi jälleen kehissä.


Pelaajat:
Edellinen artikkeliJäätävää suorittamista! Xu Si iski uransa ensimmäisen maksimibreikin – katso video
Seuraava artikkeliNaispelaaja luovutti ison pool-turnauksen finaalin – syynä vastustajana ollut transurheilija