Ronnie O’Sullivan isolta takamatkalta ratkaisevaan päivään – tippuuko legenda ulos MM-kisoista?

Shanghai Masters Tour Championship Players Championship Ronnie O'Sullivanin World Open Macau Masters Jordan Brown Scottish Open The Masters Ronnie O'Sullivan
Kuva: Monique Limbos

Ronnie O’Sullivan ei saanut haluamaan starttia MM-kisojen puolivälierään, sillä yötauolle lähdettiin Mark Williamsin 6-2-johdossa.

The Rocket oli vielä mukana pelissä alkuvaiheissa, sillä avausfreimin tappio kääntyi johtoasemaksi 101 ja 70 pisteen breikeillä. Tämän jälkeen kuitenkin peli sakkasi pahemman kerran eikä Williams jättänyt etsikkoaikaansa hyödyntämättä.

Ensimmäisen sessio päättyi suorastaan jäätävään 130 pisteen breikkiin, mikä takasi Williamsille 6-2-johdon tiistaille. Näin ollen O’Sullivan on todellakin selkä seinää vasten, kun kamppailu jatkuu tiistaina klo 16:30.

Mainos:

The Rocketilla ei ole varaa enää virheisiin tai ero uhkaa kasvaa liian suureksi. Jos joku kuitenkin voi tilanteen kääntää hetkessä päälaelleen, niin se on juuri Ronnie O’Sullivan.

Myös hallitseva maailmanmestari Judd Trump on todella kinkkisessä paikassa, sillä Kyren Wilson karkasi 10-6-johtoon maanantai-iltana. Jäljellä on enää yksi sessio ja Wilson on kolme erävoiton päässä välieräpaikasta.

Tiistain jännittävät ottelut on katsottavissa ilmaiseksi. Ohjeet lähetyksen katsomiseen löydät TÄÄLTÄ!


Pelaajat: ,,,
Turnaukset:
Edellinen artikkeliRonnie O’Sullivan lyttäsi snooker-pelaajien tason – ”Minun pitäisi menettää käsi ja jalka”
Seuraava artikkeliJudd Trump ja Kyren Wilson tarjosivat jopa järkyttävän huonoa tekemistä – katso video!