Shanghai Masters käynnistyi jättipaukulla – Zhang Yi yllätti Ali Carterin

Ronnie O'Sullivan Zhang Yi Ali Carter | FinnSnooker.com
Kuva: Monique Limbos

Shanghai Masters käynnistyi massiivisella yllätyksellä, kun villillä kortilla mukaan päässyt Zhang Yi pudotti Ali Carterin avauskierroksella.

Zhang Yi pelasi uransa ensimmäisen paras 11 -systeemillä pelatun ottelu maanantain, kun edessä oli Shanghai Mastersin avauskierroksen ottelu Ali Carteria vastaan. Kiinalainen on tienannut urallaan palkintorahaa vain 600 puntaa, kun taas Carterin tilille on kilahtanut pelkästään tänä syksynä 25 000 puntaa. Se varmaan kertoo kaiken siitä, kuinka suurena suosikkina Carter otteluun lähti.

Carter sai loistavan lähdön otteluun, sillä mies teki heti ensimmäiseen frameen 117 pisteen breikin. Tämän jälkeen erät menivät tasatahtiin aina 3-3-tilanteeseen asti. Tämän jälkeen Zhang Yi nappasi momentumin itselleen eikä enää siitä luopunut. Kiinalainen vei kolme seuraavaa erää nimiinsä ja nappasi hurjan yllätysvoiton numeroin 6-3.

Zhang Yin vastus kovenee entisestään toisella kierroksella, kun vastaan asettuu Ronnie O’Sullivan. Kiinalaiselle on edessä varmasti yksi unelmien täyttymyksistä, sillä joka poika ei pääse The Rocketia vastaan pelaamaan.

Kaksikon välinen ottelu alkaa klo 14:30 ja se näkyy suorana lähetyksenä!

Kuva: Monique Limbos


Pelaajat: ,
Edellinen artikkeliRonnie O’Sullivan saa tiistaina vastaan tuntemattoman kiinalaisen
Seuraava artikkeliRonnie O’Sullivan aloitti kauden tyylillä – 6-0-voitto ja kaksi yli 130 pisteen breikkiä