Shanghai Mastersin finaali tauolle jännittävässä tilanteessa – kumpi voittaa, O’Sullivan vai Murphy?

English Open Northern Ireland Open WST Pro Series Judd Trump Kurt Maflin snookerin Liang Wenbo Northern Ireland Open Champion World Open Shanghai Mastersin Shanghai Masters Judd Trump Tour Championship Ronnie O'Sullivan
Kuva: Monique Limbos

Shanghai Mastersin finaali käynnistyi sunnuntaina ensimmäisellä sessiolla, joka piti sisällään 10 erää. Tilanne on tauolle lähdettäessä kutkuttavasti 5-5.

Ronnie O’Sullivan ja Shaun Murphy eivät saaneet selkoa paremmuudestaan finaalin avausjaksolla, vaan kaikki ratkaisut jätetään iltapäivän toiseen sessioon.

Murphy aloitti finaalin terävästi, sillä mies eteni nopealla tahdilla 3-0-johtoon. The Rocket heräsi kuitenkin tämän jälkeen mukaan taisteluun ja vei peräti neljä seuraavaa framea nimiinsä. Aaltoliike sai jälleen jatkoa, kun Murphy vei kaksi seuraavaa erää ja voimasuhteet kääntyivät päälaelleen.

O’Sullivan otti tärkeän erävoiton vielä loppuun, joten se tarkoitti samalla sitä, että tauolle lähdettiin tilanteessa 5-5.

Finaali jatkuu klo 14:30, jolloin saadaan voittaja nimi selville. O’Sullivan-Murphy-otteluun on tarjolla myös ilmainen snooker live stream.

Kaikki Shanghai Mastersin ottelut näkyvät ilmaiseksi Unibet-TV:n kautta. Suorat lähetykset saat käyntiin, kun kirjaudut sisään pelitilillesi ja pidät huolen, että pelitililläsi on saldoa vähintään 1 € verran. Mikäli et ole vielä Unibetin asiakas, niin saat pelitilin auki TÄSTÄ LINKISTÄ!

AVAA LIVE STREAM!

Kuva: Monique Limbos


Turnaukset:
Edellinen artikkeliRonnie O’Sullivan ja Neil Robertson takaavat lauantain snookerviihteen
Seuraava artikkeliFantastinen voitto! Ronnie O’Sullivan on jälleen Shanghai Mastersin kuningas!