Snooker MM 2019: Shaun Murphy – Neil Robertson

snookerin Tampere-talon Luca Brecel Tampereella Tour Championship European Masters UK Championshipin Shaun Murphy English Open Kiinassa Ding Junhui Shaun Murphy Neil Robertson | FinnSnooker.com
Kuva: Monique Limbos

Torstaina käynnistyy todella mielenkiintoinen kamppailu, kun murskavoitot ottaneet Shaun Murphy ja Neil Robertson iskevät yhteen.

Snooker MM 2019: Shaun Murphy – Neil Robertson

Tässä ottelussa kohtaa kaksi avauskierroksen ylivoimaisinta pelaajaa, sillä Murphy nappasi tyylipuhtaan 10-0-voiton Luo Honghaosta, kun taas Neil Robertson kaatoi kyproslaisen Michael Georgiaun numeroin 10-1. Ronnie O’Sullivanin putoaminen tarkoitti samalla sitä, että Robertson nousi ehkäpä suurimmaksi mestarisuosikiksi.

Australialainen ei tule kuitenkaan kävelemään helposti puolivälieriin, sillä Murphy on laadukas pelaaja ja ilmeisesti myös kuntopiikki on asetettu oikein. Vaikka viime vuosina Murphy ei olekaan napsinut mitään isoja voittoja, niin MM-titteli miehen tililtä löytyy vuodelta 2005. Näin ollen englantilainen tietää The Cruciblen paineet ja avaimet menestykseen.

Mainos:

Murphyn ja Robertsonin kohtaaminen on ehdottomasti mielenkiintoisin tähän mennessä, sillä tässä vastakkain iskee jo kaksi aivan terävimpään kärkeen kuuluvaa pelaajaa.

Robertson on hallinnut vuosien saatossa kaksikon kohtaamisia, sillä australialaispelaaja on napsinut 32 ottelusta peräti 21 voittoa. Tällä kaudella hurjassa vireessä oleva Neil Robertson on selvä suosikki otteluun, sillä paras 25:stä -systeemi antaa miehelle niin paljon enemmän etua kuin epätasaisesti tällä kaudella pelanneelle Murphylle.

Murphy pystyy kuitenkin parhaana päivänä lyömään todella kovan haasteen ja sellaista myös toivotaan, jotta katsojat pääsivät nauttimaan mahdollisimman pitkään näistä kahdesta huippupelaajasta.

Kaikki snookerin MM-kisojen ottelut näet ilmaiseksi Unibetin snooker live stream -palvelun kautta.

ILMAINEN LIVE STREAM!

Neljännesvälierien otteluohjelma:

To 25.4. klo 15:00 Shaun Murphy – Neil Robertson

To 25.4. klo 21:00 Mark Selby – Gary Wilson

Pe 26.4. klo 12:00 Stephen Maguire – James Cahill

Pe 26.4. klo 16:30 Mark Williams – David Gilbert

La 27.4. klo 16:3o John Higgins – Stuart Bingham

La 27.4. klo 21:00 Judd Trump – Ding Junhui

Barry Hawkins – Kyren Wilson/Scott Donaldson

Jack Lisowski/Ali Carter – Zhou Yuelong

Kuva: Monique Limbos


Pelaajat: ,
Turnaukset:
Edellinen artikkeliHurjaa draamaa Cruciblessa – Bingham selvisi Dottin hirmukiristä, Trump nousi decider-voittoon
Seuraava artikkeliJatkaako James Cahill unohtumatonta tarinaansa snookerin MM-kisoissa?