Shaun Murphy koki katastrofaalisen tappion – antoi palaa ottelun jälkeen: ”Tuon nuoren miehen ei pitäisi olla edes turnauksessa”

MM-finaali snooker live stream Champion of Champions Shaun Murphy | FinnSnooker.com
Kuva: Monique Limbos

Shaun Murphy lähti lauluun heti UK Championship -turnauksen avauskierroksella, kun amatööripelaaja Si Jiahui nappasi 6-5-voiton.

Murphylle tappio oli suorastaan karmaiseva, sillä amatöörillä ei lähtökohtaisesti pitäisi olla mitään mahdollisuuksia miestä vastaan. Varsinkaan, kun heti avauskierroksella pelataan paras 11:stä -systeemillä.

Si Jiahui kuitenkin teki sen, mihin kukaan ei uskonut ja nappasi jatkopaikan numeroin 6-5.

Mainos:

Tämä sai Murphyn avautumaan melkoisen kovalla tavalla taiston jälkeen.

– Kuulostan äreältä vanhalta mieheltä, mutta tuon nuoren miehen ei pitäisi olla edes turnauksessa. Tämä ei ole reilua eikä oikein, Murphy totesi BBC:n mukaan.

– En tiedä, miten sallimme amatööripelaajien olla mukana ammattilaisturnauksessa. Tämä on toimeentulomme. Olemme itsenäisiä ammatinharjoittajia emmekä sopimusurheilijoita.

Murphyn mielestä ei ole reilua, että amatööripelaajat tulevat ilman vastaavia paineita pelaamaan samoihin turnauksiin, joissa ammattiurheilijat taistelevat palkasta.

– En halua kiusata tuota nuorta miestä. Hän ansaitsi voittonsa, mutta amatöörien ei pitäisi olla ammattilaisturnauksissa. Loppu, Murphy totesi BBC:lle.


Pelaajat:
Turnaukset:
Edellinen artikkeliBiljardi harrastuksena
Seuraava artikkeliVideo: Gary Wilson aloitti UK Championshipin hurjalla tavalla – teki maksimibreikin