Uskomaton tappio! Shaun Murphy teki kuusi yli sadan pisteen breikkiä ja hävisi

Hossein Vafaei Shaun Murphy | FinnSnooker.com
Kuva: Monique Limbos

Tour Championship -turnauksessa nähtiin tiistaina suorastaan uskomaton taisto, kun Mark Allen kaatoi Shaun Murphyn katkaisufreimin päätteeksi 9-8.

Harvemmin vastaava näytöstä tulee vastaan kuin tiistai-iltana, sillä Shaun Murphy ei olisi voinut juurikaan mitään tehdä enää paremmin, mutta tästäkin huolimatta tuloksena oli tappio. Murphy teki ottelussa hurjat kuusi yli sadan pisteen breikkiä, mutta se ei tällä kertaa riittänyt voittoon, koska Allen oli yhden askeleen lopulta edellä.

Ottelussa oli jäätävän kova taso, sillä Murphy teki jo heti viiteen ensimmäiseen freimiin 110, 117 ja 116 pisteen breikit. Sama tahti jatkui myös tulevissa freimeissä ja tilastoihin merkittiin 100, 131 ja 100 pisteen breikit. Murphy johtikin ottelua jo 8-7, joten voitto oli enää yhden voitetun erän päässä.

Mainos:

Tässä kohtaa Allen kuitenkin otti ohjat käsiinsä ja vei molemmat jäljellä olevat erät nimiinsä edeten 9-8-voittoon. Hurjia breikkejä takonut Shaun Murphy jäi kahdessa viimeisessä freimissä ainoastaan yhteen pisteeseen, joten hanat sulkeutuivat Allenin toimesta täydellisesti.

Allen jatkaa voiton myötä välieriin, jossa vastaan asettuu Mark Selby. Toisessa välierässä kohtaavat Judd Trump ja Stephen Maguire.

Kaikki Tour Championshipin ottelut tulevat ilmaisen live streamin kautta. Otteluita pääset seuraamaan jälleen kerran ilmaiseksi ja ohjeet lähetyksen katsomiseen löytyy TÄSTÄ LINKISTÄ!


Pelaajat: ,
Turnaukset:
Edellinen artikkeliRonnie O’Sullivan aiheutti pahennusta – vastustaja raivostui: ”Se oli ällöttävää”
Seuraava artikkeliJudd Trump ja Stephen Maguire kohtaavat Tour Championshipin välierässä