Huima finaalitrilleri! – Shaun Murphy nappasi ensimmäisen rankingvoittonsa 30 kuukauteen

Shaun Murphy | FinnSnooker.com
Kuva: Monique Limbos

Shaun Murphy sai synkän putkensa poikki, kun mies nappasi ensimmäisen rankingvoittonsa 30 kuukauteen. China Championshipin finaalissa kaatui Mark Williams numeroin 10-9.

China Championship sai arvoisensa päätöksen, kun Murphy ja Williams tarjosivat jännitystä koko rahan edestä. Murphy näytti jo painelevan mestaruuteen, kun mies karkasi 9-5-johtoon. Kokenut Williams käynnisti kuitenkin hurjan kirin ja nappasi neljä peräkkäistä freimiä nimiinsä tasoittaen tilanteeksi 9-9.

Murphy ei hätkähtänyt pienestä romahduksesta, vaan hän otti jälleen ohjat käsiinsä katkaisufreimissä. Murphy onnistuikin tekemään 69 pisteen breikin, mikä johdatti miehen lopulta turnausvoittoon. Rankingvoitto oli Murphylle ensimmäisen sitten vuoden 2017, jolloin mies juhli voittoa Gibraltar Openissa. Näin ollen voitosta ehti kulumaan 30 kuukautta ja kuusi finaalitappiota.

Mainos:

Murphy kuvaili viime kauttaan uransa vaikeimmaksi, mutta tämä kausi on käynnistynyt täysin päinvastaisissa merkeissä, sillä ennen China Championshipin voittoa tilille tuli finaalipaikat sekä International Championshipistä että Shanghai Mastersista.

Snooker-kausi jatkuu seuraavaksi World Openin karsinnoilla, jotka käynnistyvät keskiviikkona.

Kuva: Monique Limbos


Edellinen artikkeliIranilaispelaaja jahtaa ammattilaisuransa ensimmäistä turnausvoittoa – eteni jo välieriin Kiinassa
Seuraava artikkeliEnglish Open 2019 – otteluohjelma, kaavio ja pelaajat