Shaun Murphy nappasi mahtavalla peliesityksellä Welsh Openin voiton!

Shaun Murphy | FinnSnooker.com
Kuva: Monique Limbos Shaun Murphy | FinnSnooker.com

Shaun Murphy oli omaa luokkaansa Welsh Openin finaalissa, sillä mies suorastaan murskasi vastustajansa Kyren Wilsonin numeroin 9-1.

Finaalista tuli jopa hieman liian yksipuolinen näytös, sillä jännitys karisi melko nopeasti pois ottelusta. Jo ottelun ensimmäinen freimi näytti suuntaa pelille, kun Shaun Murphy takoi 108 pisteen breikin. Myös seuraavassa syntyi 84 pisteen breikki ja näin ottelu oli nopeassa tahdissa 2-0.

Lopulta Murphy vei nimiinsä kaikki kuusi ensimmäistä freimiä, joten Wilson joutui sellaiseen tilanteeseen, että voitto olisi vaatinut suoranaisen ihmeen. Ensimmäinen sessio meni murskaavasti Murphylle 7-1.

Mainos:

Illan toisessa sessiossa ei enää tarvinnut pelata kuin kaksi freimiä, mitkä Murphy vei molemmat nimiinsä. Näissä Murphy paineli tauluun 102 ja 73 pisteen breikit, joten finaali sai komean päätöksen. Loppunumerot kirjattiin Murphylle lopulta 9-1.

Murphylle kulunut kausi on ollut melkoisen onnistunut, sillä turnausvoitto oli kauden toinen ja se on ensimmäinen kerta englantilaisen uralla, kun tilille tulee kauden aikana vähintään kaksi turnausvoittoa. Tämän vuoden rahalistalla Murphyn sijoitus on komeasti toinen, joten sekin kertonee siitä, kuinka tasaisen hyvin mies on turnauksissa esiintynyt.

Snooker-kausi jatkuu torstaina, kun ohjelmassa on aina viihdyttävä Shoot-Out.


Pelaajat:
Turnaukset:
Edellinen artikkeliNeil Robertson jäi nollille – Kyren Wilson marssi murskaavalla tavalla välieriin
Seuraava artikkeliSnookerin Shoot Out 2020 – otteluohjelma, kaavio ja tulokset