Shoot-Out -turnaus huipentuu – kuka vie mestaruuden kotiin?

Shoot Out Thepchaiya Un-Nooh

Shoot-Out -turnaus huipentuu sunnuntaina, kun luvassa on ratkaisuottelut. Ilta kruunautuu finaaliin, jossa ratkaistaan tämän vuoden mestari.

Shoot-Out on kauden turnauksista erikoisin, mutta samalla viihdyttävin. Lyöntikello aiheuttaa pelaajille kiirettä ja hieman rukatut säännöt eivät päästä pelaajia pälkähästä, sillä jokaisella lyönnillä on poikkeuksellisesti saatava valliosuma.

Normaalista katsomossa on yleisöä, joka pitää ääntä kuin elektronisen urheilun tapahtumassa konsanaan. Tänä vuonna yleisöä ei nähdä, joten siltä kantilta tapahtuma ei aivan pääse viime vuosien tasolle.

Kuitenkin jaossa on jälleen ranking-voitto, joten pelaajat ovat tosissaan mukana taistelussa. Päätöspäivään lähdettäessä mukana on enää 32 pelaajaa. Turnauksessa on nähty jälleen kovia yllätyksiä, mutta myös tähdet ovat olleet tähtiä, sillä edelleen mukana nähdään ykköseksi rankattu Mark Selby sekä 4. sijoitettu Mark Allen, joka on kiinni tällä hetkellä turnauksen suurimmassa breikissä.

Tämän lisäksi mukana on myös viisi amatööripelaajaa. Tämä ei taatustikaan olisi mahdollista missään muussa turnauksessa kuin juuri Shoot-Outissa ja se tekeekin tapahtumasta niin uniikin.

Turnauksen kaavion löydät tästä!

Snooker Shoot Outin palkintorahat:

Winner: 50 000 puntaa
Finalisti: 20 000 puntaa
Välieräpaikka: 8000 puntaa
Puolivälieräpaikka: 4000 puntaa
Last 16: 2000 puntaa
Last 32: 1000 puntaa
Last 64: 500 puntaa
Last 128: 250 puntaa
Korkein breikki: 5000 puntaa


Turnaukset:
Edellinen artikkeliMark Allen tehtaili Shoot-Out -turnauksen historian suurimman breikin – katso video
Seuraava artikkeliHuimaa draamaa! Mark Williams eteni jatkoon viimeisen sekunnin pussituksella – katso video