Nappaa mahtava snooker-bonus uusille asiakkaille vedonlyöntiin

Snooker-kausi jatkuu lähes ympäri vuoden tänäkin vuonna. Kausi huipentuu joka vuosi keväällä pelattaviin snookerin MM-kisoihin. Kumppaneiltamme Coolbetilta ja Unibetilta on tarjolla loistava snooker-bonus uusille snookerin vedonlyöjille.

vedonlyönnin snooker-bonus

Kumppaneiltamme on saatavilla uusille asiakkaille loistava snooker-bonus, joka sisältää 100% talletusbonuksen.

Unibetilla uusi asiakas saa talletusbonuksen lisäksi 10€ riskittömän ensimmäisen mobiilivedon. Coolbetilla uusi asiakas saa välittömästi rekisteröinnin jälkeen 10 ilmaiskierrosta Starburst -kolikkopeliin. Ilmaiskierroksilla ei ole kierrätysvaatimuksia.

Talletusbonus tarkoittaa sitä, että esimerkiksi 50€ talletuksella, pelitilillesi napsahtaa yhteensä 100€. Riskittömässä vedossa voit lyödä vetoa 10€ ja jos vetosi häviää – saat rahasi takaisin. Ilmaiskierroksilla voit pelata ilmaiseksi kymmenen kierroksen ajan. Jos voitat, saat pitää voitot, sillä Coolbetilla ilmaiskierroksissa ei ole kierrätysvaatimuksia.

Coolbetin 100% bonus 150€ asti + 10 ilmaiskierrosta Starburst -kolikkopeliin!

Unibetin 100% bonus 100€ asti + 10€ riskitön mobiiliveto!

10bet tarjoaa 200% bonuksen 300 € asti!

Unibet tarjoaa livestreamin useisiin turnauksiin

Kattavien snooker-kohteiden lisäksi Unibet tarjoaa rutkasti livelähetyksiä koko snooker-kauden ajan, joita voit katsoa samalla kuin jännität omien vetojesi puolesta. UnibetTV näyttää lähes kaikkien pelattavien turnauksien TV-pöydät, joten näet niin paljon snookeria kuin vain on mahdollista nähdä. UnibetTV:stä näytti myös keväällä Robin Hullin voittaman Shoot-Out-mestaruuden.

Mikäli et vielä omista omaa pelitiliä, niin saat sen auki todella helposti painamalla TÄSTÄ tai sivuiltamme löytyvistä kuvabannereista. Linkin takaa löytyy selkeät ohjeet, joita noudattamalla uusi tili aukeaa helposti ja vaivattomasti. Saat myös samalla lunastettua loistavan snooker-bonus -tarjouksen.

600x200_T1_B

Coolbetilta loistavat kertoimet ja markkinoiden siistein pelikokemus

Coolbet tarjoaa markkinoiden siisteimmän vedonlyöntisivuston. Coolbetin kertoimet ovat kilpailukykyiset verrattuna mihin tahansa toiseen vedonlyöntisivustoon. Omien kertoimenlaskijoiden avulla sivusto pystyy tarjoamaan merkittävän määrän kohteita suomalaisten suosimiin kohteisiin.

Coolbet tarjoaa jokaiseen Robin Hullin otteluun kertoimia, joten myös suomalaiset snooker-fanit voivat luottaa siihen, että betsit saa sisään aina silloin kun Roope on pelipöydällä.

Jos sinulla ei vielä ole Coolbetin pelitiliä – saat sen auki helposti tästä. Tarjolla on uusille asiakkaille 100% talletusbonus aina 200€ asti. Lisäksi pelkällä rekisteröitymisellä saat 10 ilmaiskierrosta Starburst kolikkopeliin. Lisäksi ilmaiskierroksilla ei ole kierrätysvaatimuksia – saat siis pitää kaikki voitot heti.

Coolbet-Logo-Musta-tausta

10Bet tarjoaa oivan kohdevalikoiman snookerista kiinnostuneille

10Bet saattaa olla suurelle yleisölle vielä hieman tuntemattomampi, mutta sivustolla on laadukkaat pohjat kasvaa myös Suomessa suosituksi vedonlyöntisivuksi.

Peliyhtiö tarjoaa myös snookerin ystäville hyvän pelivalikoiman, sillä otteluihin on avattuna useampiakin kohteita. Tämän lisäksi löydät snooker-pelejä myös livevedosta! Suomenkieliset sivut ovat helppokäyttöiset, jonka vuoksi pelaaminen on vaivatonta.

10Betilla pelaamisen aloittaminen on tehty helpoksi talletusbonuksen avulla. Sivusto tarjoaa uusille asiakkaille 50% aina 200€ asti!

Jos sinulla ei vielä ole 10Betin pelitiliä – niin saat sen kätevästi auki TÄSTÄ! Muista käyttää ensimmäisen talletuksen yhteydessä bonuskoodia FD200, niin saat lunastettua bonuksen.

Mikäli sinulla on kysmyksiä Coolbetin tai Unibetin starttipaketista, niin otathan rohkeasti yhteyttä meihin sähköpostitse: info@finnsnooker.com tai vaihtoehtoisesti FinnSnookerin Facebookissa/Twitterissä.

Huom. Muista sallia sivustollamme mainokset, sillä jos käytät mainosten estämiseen tarkoitettuja ohjelmia, et näe välttämättä tätä sivua täydellisessä muodossa ja tarjous voi jäädä huomaamatta.