Snooker live stream: Shaun Murphy-Judd Trump

Masters British Open Tour Championship Judd Trumpin German Masters Neil Robertson dplayssa Northern Ireland Open English Open snooker Eurosportin Gibraltar Open UK Championshipin International Championship snooker live stream tiistaina Judd Trump | FinnSnooker.com
Kuva: Monique Limbos

Scottish Open on edennyt välierävaiheeseen, joten jäljellä on enää neljä kovinta pelaajaa. Tässä ilmainen snooker live stream Shaun Murphy-Judd Trump -otteluun.

Scottish Openin välierät – tässä snooker live stream

Välieräparit ovat Mark Allen-Daniel Wells sekä Shaun Murphy-Judd Trump. Kumpikin ottelu näkyy ilmaiseksi Unibet-TV:n kautta. Maksuton live stream aukeaa, kunhan rekisteröidyt Unibetille ja pidät huolen siitä, että pelitililtäsi löytyy vähintään 1 €.

Allenin ja Wellsin välinen ottelu käynnistyy klo 15:00 ja siitä suosikkia ei tarvitse etsiä, sillä maailmanlistalla kuudentena oleva Allen on jopa suvereeni suosikki. Wells on tehnyt jo huiman suorituksen selviämällä välieriin, koska mies löytyy maailmanlistalta vasta sijalta 66.

Mainos:

Toisessa välierässä yhteen iskevät Murphy ja Trump. Varsinkin Trump on ollut viime kuukausina todella vakuuttava, sillä mies on hävinnyt edellisistä 16 ottelusta ainoastaan yhden. Murphyn marraskuu oli synkkä, sillä häviöitä tuli peräti kolme putkeen. Scottish Openissa peli on kuitenkin jälleen löytynyt ja tulokset ovat olleet hyviä. Tästä ottelusta on varmasti luvassa todellinen jännitysnäytelmä, sillä vastakkain on kaksi aivan maailman eliittiin kuuluvaan pelaajaa.

TÄSSÄ LIVE STREAM!

Kuva: Monique Limbos


Turnaukset:
Edellinen artikkeliHull jäi nollille Tiania vastaan – silmäongelmista kärsivä Muir yllätti Robertsonin
Seuraava artikkeliWells yllättäjänä kokeneiden kettujen joukossa – Scottish Open -välierät lauantaina