Snooker live stream – Ronnie O’Sullivan-Tom Ford

Shanghai Mastersin Northern Ireland Open Champion of Champions Ding Junhui pääsarjaan Ronnie O'Sullivan Welsh Open snooker live stream Ronnie O'Sullivan | FinnSnooker.com
Kuva: Monique Limbos | Ronnie O'Sullivan | FinnSnooker.com

Ronnie O’Sullivan jatkoi voittokulkua myös perjantaina, joten legenda on enää kahden voiton päässä turnausvoitosta. Tässä snooker live stream O’Sullivan-Ford-otteluun.

Snooker live stream – Ronnie O’Sullivan-Tom Ford

Tom Ford joutuu lauantaina todella ikävään paikkaan, kun UK Championshipin välierissä vastaan asettuu täysin uskomattomassa vireessä oleva O’Sullivan. The Rocket eteni helpolla tavalla välieriin, kun mies kaatoi perjantain ottelussa Martin O’Donnellin lukemin 6-1. Myös Ford voi ammentaa eiliseltä itseluottamusta, sillä hän voitti puolivälierissä Joe Perryn numeroin 6-2.

Kaksikon maailmanlistan sijoituksissa on kuitenkin järisyttävä ero, sillä O’Sullivan on sijalla 3, kun taas Ford löytyy sijalta 36. Myöskään edellinen keskinäinen ottelu ei juurikaan anna toivoa Fordille, koska kaksikko kohtasi vajaa kuukausi sitten pelatussa Northern Ireland Openissa. Silloin O’Sullivan oli parempi puhtaasti 4-0.

Mainos:

Tämän ottelun, kuten myös kaikki muut loput UK Championshipin kamppailut pääset seuraamaan ilmaiseksi Unibet-TV:n välityksellä, sekä Eurosportin kanavilla! Maksuton live stream aukeaa, kunhan rekisteröidyt Unibetille ja pidät huolen siitä, että pelitililtäsi löytyy vähintään 1 €.

TÄSSÄ LIVE STREAM!

UK Championship – välierät:

Klo 15:00 Ronnie O’Sullivan-Tom Ford

Klo 21:00 Stuart Bingham-Mark Allen

Kuva: Monique Limbos


Pelaajat: ,
Turnaukset:
Ottelut:
Edellinen artikkeliSnooker live stream – Ronnie O’Sullivan-Martin O’Donnell
Seuraava artikkeliO’Sullivan selkein lukemin välieriin – Ford pelaa elämänsä turnausta