Snooker Live stream – katso snookeria ilmaiseksi

Snooker on älyttömän viihdyttävä laji seurattavaksi, joten jos et vielä ole avannut lähetyksiä, niin nyt on korkea aika tutustua lajin saloihin. Tässä ohjeet, miten ilmainen snooker live stream aukeaa sinulle nähtäväksi!

Finnsnookerin Live Stream -sivulta löydät ohjeet, miten näet kaikki vuoden suosituimmat ottelut ja turnaukset ilmaiseksi netistä. Ota ohjeet lukuun alta ja nauti kaikki snooker-ottelut kotisohvilta käsin.

Snooker Live Stream

Snookerin suosio suuren yleisön keskuudessa on kasvanut viime vuosina valtavasti. Suomen ainoa ammattilainen Robin Hull on yksi iso syy siihen, miksi snookeria alettiin seuraamaan Suomessa todella paljon. Nykyisin myös maailman kirkkaimmat tähdet ovat nousseet suomalaisfanien idoleiksi.

Toki seuraamista helpottaa nykyään myös se fakta, että snookeria voi katsoa livenä todella monen eri kanavan ja sivuston kautta. Eurosportin lisäksi, monet internetin vedonlyöntisivustot tarjoavat asiakkailleen snooker-vedonlyönnin lisäksi mahdollisuuden katsoa snooker-turnauksia ilmaiseksi omilla sivuillaan.

Snooker live stream onkin nykyisin todella haettu, sillä lajin suosio on varmasti korkeammalla kuin kertaakaan aikaisemmin historian aikana. Katsojaluvut rikkovat jatkuvasti ennätyksiä ja turnauksia viedään uusiin maihin. Esimerkiksi Suomessa on viime aikoina päästy nauttimaan maailman huippuluokan pelaajin otteista. Esimerkiksi Tampere-talo ja Helsingin Kulttuuritalo ovat isännöineet tapahtumia.

Snooker-vedonlyönti

Snooker on nykyään todella suosittu vedonlyönnin kohde. Lähes jokainen internetin pelisivusto tarjoaa vedonlyöntikertoimet snooker-turnauksiin. MM-kisojen aikaan tarjolla on todella kattavasti vedonlyöntikohteita, mutta myös muihin – varsinkin isoihin turnauksiin – on tarjolla kattavasti pelattavaa.

Pelaajat voivat lyödä vetoa turnauksien voittajista, otteluiden voittajista, sekä otteluiden tapahtumista. Vetoa voi lyödä ennen otteluiden alkua sekä live-vedonlyönnistä. Ja kuten edellä mainittiin, kaiken kukkuraksi samalla voi jännittää omia vetojaan live-lähetyksen parissa.

Suosituimpia vedonlyöntikohteita ovat 1-2-kohteet eli ottelun voittajaveto. Tämän lisäksi otteluihin on tarjolla tasoitusvetoja, joissa toinen pelaajista saa kohteessa eteen eriä tai päinvastoin. Näissä kohteissa tarjolla on myös parempia kertoimia, sillä kertoimet ovat murtolukuna suora käännös todennäköisyyksistä.

Esimerkki: Judd Trump (-1,5 erää) vs. Stuart Bingham (+1,5 erää).

Eri peliyhtiöt tarjoavat eri kertoimia otteluihin, joten kannattaa vertailla pelisivustoja ennen kuin laittaa vedot sisään. Lisäksi on hyvä tutustua pelisivustoon, jotta voi olla varma, että kaikki toimii moitteettomasti. Muun muassa Coolbet tarjoaa todella kilpailukykyiset kertoimet vedonlyöntiin.

Lajin suosio näkyy nykyisin myös kohdevalikoimassa, sillä snookeriin on tarjolla runsaasti erilaisia kohteita ja kertoimia. Myös live-veto on todella suosittu tapa lyödä vetoa snookerista, koska siellä voi saada hyvinkin suuria kertoimia, jos sattuu olemaan hereillä.

Parhaat vedonlyöntibonukset auttavat alkuun

Monet pelisivustot tarjoavat myös uusille asiakkaille avajaistarjouksina talletusbonuksia sekä muita tarjouksia. Näistä bonuksista on monesti hyötyä pelaajalle, kunhan osaa käyttää ne oikein. Lunastettujen bonusten sekä kärsivällisen pelaamisen yhdistelmällä voi ansaita suuren edun kertoimenlaskijoita vastaan. Bonukset ovat usein talletukseen sidottuja, eli pelaaja saa esimerkiksi ensimmäisellä talletuksella tuplasti pelirahaa – jos talletat 50 €, saat 100 € pelirahaa.

Veikkausvihjeet snookeriin

Internet on täynnä veikkausvihjeitä eri lajeihin – myös snookeriin. FinnSnookerin sivuilta löydät aina otteluiden ennakoiden yhteydestä meidän tarjoaman näkemyksen kyseiseen otteluun. Tämän lisäksi Pallomeri.net –sivuston vedonlyöntivihjeet lähteistä –sivulta löytää kaikki netin kuumimmat veikkausvihjeet samalta sivulta.

Muista, että muiden pelaajien vihjeet ovat muiden pelaajien näkemyksiä otteluista. Kannattaa siis seurata otteluita mahdollisimman usein, jotta saa parhaimman käsityksen pelaajien voimasuhteista. Myös snookerin ranking auttaa hahmottamaan pelaajien välistä tasoeroa, vaikkakin taso kärjessä on laaja, joten moni pelaaja voi voittaa aivan kenet tahansa parhaana päivänä.

Snooker-tuloksia voit seurata kätevästi World Snookerin sivuilta.