Snooker MM-kisat – otteluohjelma, live stream ja vedonlyönti

Snooker MM-kisat ovat vuoden ylivoimaisesti tärkein ja suurin tapahtuma, sillä mukana on koko lajin kerma ja pelit pelataan selvästi normaalia pidemmällä kaavalla. Tsekkaa otteluohjelma turnaukseen ja nauti live stream -palvelusta.

Finnsnookerin MM-kisat -sivulta löydät ohjeet, miten näet kaikki vuoden kovimman turnauksen ottelut ilmaiseksi netistä. Ota ohjeet lukuun alta ja nauti kaikki snooker-ottelut kotisohvilta käsin. Tämän lisäksi löydät päivitetyn otteluohjelman sekä kaavion MM-kisoihin. Myös kaikki tuoreimmat uutiset turnaukseen liittyen pääset lukemaan täältä!

Snooker MM-kisat – Live Stream

Snookerin MM-kisoissa paineet ja huomio pelaajissa ovat ennennäkemättömän suuria, joten jokainen mukana oleva pelaaja pääsee valokeilaan. Suomalaisista MM-kisoissa on nähty Robin Hull, mutta tällä hetkellä ammattilaiskiertueella ei nähdä ainuttakaan suomalaispelaajaa.

Suuren yleisön keskuudessa suosituin nimi on Ronnie O’Sullivan, jonka pelit kiinnostavat kaikkia lajin ystäviä ympäri maailman. O’Sullivanilta odotetaan joka vuosi menestystä, mutta tehtävä ei todellakaan ole helppo, koska maailman aivan kirkkain kärki on äärimmäisen tasainen ja laaja.

Muun muassa vedonlyöntiyhtiöiden snooker Live stream -palvelut näyttää vuosittain kaikki MM-kisojen TV-pelit suorana lähetyksenä. Palvelun kautta pääset seuraamaan ilmaiseksi myös kaikki muut vuoden suurimmat turnaukset, kuten UK Championshipin ja The Mastersin.

Otteluohjelma:

Snookerin MM-kisoissa nähdään mukana 32 pelaajaa. 16 pelaajaa pääsee mukaan suoraan rankingin perusteella, joten maailman ehdottomat tähtinimet pääsevät aloittamaan suoraan pääsarjasta. Sen sijaan jokainen muu joutuu lunastamaan paikkansa turnaukseen MM-karsintojen kautta. Karsinnoissa käydään kova taistelu 16 paikasta, joten moni ammattilainen joutuu pettymään, sillä kaikille ei yksinkertaisesti ole tilaa pääsarjassa.

1. kierros:

Luca Brecel v David Gilbert 9-10
Robert Milkins v Pang Junxu 10-9

Ali Carter v Stephen Maguire 7-10
Shaun Murphy v Lyu Haotian 10-5
Mark Selby v Joe O’Connor 6-10
Kyren Wilson v Dominic Dale 10-1

John Higgins v Jamie Jones 
Mark Allen v Robbie Williams 10-6
Judd Trump v Hossein Vafaei 10-5
Tom Ford v Ricky Walden 10-6
Zhang Anda v Jak Jones 4-10
Mark Williams v Si Jiahui 9-10

Ding Junhui v Jack Lisowski 9-10
Gary Wilson v Stuart Bingham 5-10
Barry Hawkins v Ryan Day 8-10

Ronnie O’Sullivan v Jackson Page

2. kierros:

David Gilbert – Robert Milkins
Judd Trump – Tom Ford
Jak Jones – Si Jiahui
Stephen Maguire – Shaun Murphy
John Higgins/Jamie Jones – Mark Allen
Joe O’Connor – Kyren Wilson
Jack Lisowski – Stuart Bingham
Ryan Day – Ronnie O’Sullivan/Jackson Page

Vedonlyönti ja kertoimet:

Snookerin MM-kisat ovat vedonlyönnin puolella erittäin mielenkiintoinen tapahtuma, sillä lajin suosio myös betsaajien keskuudessa on kasvanut rajusti viime vuosien aikana. Tätä myötä myös pelitarjonta sekä kertoimet nousevat entistä paremmiksi vedonlyöntiyhtiöiden asiakkaiden kannalta.

Turnaukseen on tarjolla useasti myös erilaisia kampanjoita ja kisoja. Esimerkiksi Coolbet on useamman kerran tarjonnut asiakkailleen ilmaisvetoja snookerin puolelle. Tämän lisäksi sivustolla on ollut myös kisoja, joista on ollut mahdollisuus voittaa snooker-matkoja esimerkiksi The Mastersiin.