Snookerin MM-finaali 2024: Kyren Wilson – Jak Jones – näin katsot ottelun TV:stä

Kyren Wilson Snookerin MM-finaali
Kuva: YouTube

Snookerin MM-finaali pelataan sunnuntain ja maanantaina aikana. Vastakkain on Kyren Wilson sekä turnauksen suuryllättäjä Jak Jones.

Snookerin MM-finaali 2024 – ennakkoasetelmat:

Kyren Wilson on kertaalleen ollut snookerin MM-finaalissa. Vuonna 2020 pelatussa finaalissa Ronnie O’Sullivan oli kuitenkin vahvempi numeroin 8-18. Wilsonilla onkin kokemusta kovien panosten peleistä huomattavasti enemmän kuin Jak Jonesilla, jolle kyseessä on uran ensimmäinen finaali. Jones ei ollut MM-kisoissa koskaan aikaisemmin pelannut edes välierässä, joten parannus on ollut mieletön tähän vuoteen. Miehen tililtä löytyy yksi välieräpaikka uraltaan. Tuo tapahtui kauden 2021-2022 Gibraltar Openissa.

Miehet ovat kohdanneet historian aikana viidesti. Näistä peräti neljä on mennyt Wilsonin nimiin, kun taas Jones on ollut kertaalleen etevämpi. Edellinen keskinäinen kohtaaminen on vuoden 2021 UK Championshipistä, jossa Wilson vei voiton numeroin 6-0.

Mainos:

Wilson on selkeähkö suosikki MM-finaaliin, mutta Jones on tämän vuoden turnauksessa osoittanut sen, että häntä ei todellakaan kannata aliarvioida.

Televisiointi:

Tuttuun tapaan MM-finaali tulee suorana lähetyksenä Discovery+-palvelusta sekä Eurosportin kanavilta. Tällä kertaa snookerfaneja hemmotellaan myös ilmaisten lähetysten kera, sillä Kutonen lähettää sunnuntai-illan toisen session suorana lähetyksenä klo 21:00 alkaen. Myös maanantain molemmat sessiot tulevat ilmaiskanavan kautta klo 15:00 ja klo 21:00 alkaen.


Pelaajat: ,
Turnaukset:
Edellinen artikkeliJak Jones purki jäätävän vaikean snookerin uskomattomalla tavalla MM-välierässä
Seuraava artikkeliKyren Wilson tuli murskaavalla tavalla MM-finaaliin – Jak Jones isoissa ongelmissa