Snookerin MM-kisat 2021 – näin katsot ottelut suorana lähetyksenä

snookerin mm-kisat 2021
Kuva: YouTube

Snookerin MM-kisat 2021 on nähtävillä jälleen kerran ilmaiseksi. Tästä löydät ohjeet live stream -palvelun avaamiseen ja otteluiden katsomiseen.

Snookerin MM-kisat 2021 – ilmainen live stream

Kauden ehdoton kohokohta on käsillä, kun maailman parhaat pelaajat taistelevat kauden suurimmista turnausvoitosta. MM-turnauksessa on aina oma hienoutensa, sillä ottelut ovat pitkiä ja voittoja ei todellakaan oteta tuurilla. Tason on pysyttävä raastavien hetkien läpi korkeana, jotta menestykseen on mahdollisuus.

Avauskierroksella voittoon vaaditaan 10 erävoittoa, kun taas esimerkiksi finaalissa mestaruus irtoaa vasta 18 erävoitolla. Luvassa on äärimmäisen jännittävät viikot, kun pelaajat antavat kaikkensa Cruciblen kirkkaissa valoissa.

Mainos:

Hallitseva maailmanmestari Ronnie O’Sullivan on tietysti seuratuin pelaaja, mutta mestarisuosikkeja on monia. Varsinkin Judd Trump, John Higgins ja Neil Robertson kannattaa ottaa seurantaan, sillä kolmikko on korkealla puhuttaessa mestarista.

Kaikki turnauksen ottelut näkyvät ilmaiseksi Unibet-TV:n live stream -palvelun kautta. Sinulla tarvitsee ainoastaan olla aktiivinen pelitili, jolla saldoa vähintään 1€. 

Mikäli sinulla ei ole vielä pelitiliä, niin saat sen auki TÄSTÄ LINKISTÄ!

LIVE STREAM AUKI!
Turnaukset:
Edellinen artikkeliDiscovery+ näyttää suorana kaikki snookerin MM-turnauksen pelit
Seuraava artikkeliSnookerin MM-kisat 2021 – 1. kierroksen otteluohjelma selvillä!