Snookerin MM-kisat 2023 – tällaista herkkua on tarjolla turnaukseen

James Silverwood Saudi-Arabiassa WST urheiluviikko Snookerin MM-kilpailujen snookerskandaalin Champion snooker biljardin UK Championship tekoäly snookerin mastersin tour championship Xu Si

Snookerin MM-kisat 2023 pelataan Sheffieldin Cruciblessa 15.4.-1.5. välisenä aikana. Tsekkaa turnaukseen tarjolla oleva tarjous!

Snookerin MM-turnaus on koko kauden ylivoimaisesti kovin tapahtuma, joten seuraavien viikkojen aikana kaikki huomio kiinnittyy Crucibleen. Tietysti suurin mielenkiinto kohdistuu Ronnie O’Sullivaniin, joka metsästää jälleen yhtä maailmanmestaruutta. The Rocket ei ole kuitenkaan tällä kaudella ollut aivan totutun mestarillisessa vireessä, joten vire on pieni mysteeri MM-kisojen alla.

Luvassa onkin äärimmäisen jännittävä turnaus, koska voittajasuosikkeja on useampia. Tietysti O’Sullivan ja Judd Trump ovat monelle turvallisia valintoja, mutta tämän lisäksi on pakko nostaa esiin Shaun Murphy ja Mark Allen. Myös Mark Selby on aina yksi mahdollinen mestari.

Mainos:

MM-turnauksen ehdoton hohto on siinä, että pelit ovat pitkiä heti ensimmäisestä kierroksesta lähtien, joten todellakin parempi selviää aina seuraavalle kierrokselle. Finaali on sitten jo useamman päivän mittainen, joten siinä mitataan henkistä kanttia oikein urakalla.

Snookerin MM-kisat ovat vedonlyönnillisesti myös mielenkiintoinen tapahtuma, koska kohteita on tarjolla poikkeuksellisen paljon normaaliin nähden. Tarjolla on myös 10 euron ilmaisveto turnaukseen. Lue lisätietoa täältä!


Edellinen artikkeliNoppon Saengkham viimeisellä mustalla Crucibleen – MM-karsinnat huipentuvat
Seuraava artikkeliJoe Perry viimeisellä mustalla jatkoon – MM-karsinnat päätökseen