Snookerin MM-kisat 2024: Kaavio on nyt julkaistu!

snookerin MM-kisat discovery+ European Masters Ronnie O'Sullivan World Snooker Tour Ronnie O'Sullivanin
Kuva: YouTube

Snookerin MM-kisat käynnistyvät 20. huhtikuuta. Nyt on selvillä on kaavio pääsarjaan, jossa nähdään muun muassa Ronnie O’Sullivan.

MM-kisojen 1. sijoitettu pelaaja on belgialainen Luca Brecel, joka on hallitseva maailmanmestari. Hän löytyy kaavion yläpuolelta. Sen sijaan aivan toisesta päästä löytyy Ronnie O’Sullivan, joka on ykkönen snooker ranking -listauksessa.

Kun kaaviota tutkailee tarkemmin, niin heti kättelyssä käy selväksi se, että fanien toivoma unelmafinaali Ronnie O’Sullivanin ja Judd Trumpin välillä ei voi toteutua. Kaksikko löytyy samasta puolesta kaaviota, joten mahdollinen kohtaaminen olisi luvassa välierissä.

Mainos:

Jos O’Sullivan selvittää ensimmäisellä kierroksella karsinnoista mukaan tulleen pelaajan, niin ensimmäinen mahdollinen sijoitettu vastustaja voisi olla toisella kierroksella Barry Hawkins. Puolestaan Trumpilla 2. kierrokselle voisi tulla vastaan Tom Ford.

Se on varmaa, että ilman yllätyksiä luvassa on toiselle kierrokselle jo massiivisia kohtaamisia, sillä mahdollisia ottelupareja ovat muun muassa Shaun Murphy-Ali Carter, John Higgins-Mark Allen ja Kyren Wilson-Mark Selby.

Ensimmäisen kierroksen ottelut pelataan paras 19:stä, kun taas toisella kierroksella ja puolivälierässä mennään jo paras 25:stä. Välierässä systeemi on paras 33:stä ja finaalissa paras 35:stä.

Snookerin MM-kisat 2024: Kaavio


Turnaukset:
Edellinen artikkeliSnookerin MM-kisoista luvassa mieletön näytelmä – Mark Selby kauhistelee jo: ”Kammottavia vastustajia”
Seuraava artikkeliKlassikkovideo: Ronnie O’Sullivan teki nopeammin maksimin kuin Mark Selby sai aikaan lyönnin