Snookerin MM-kisat keräsivät hurjat katseluluvut – ennätykset paukkuivat

James Silverwood Saudi-Arabiassa WST urheiluviikko Snookerin MM-kilpailujen snookerskandaalin Champion snooker biljardin UK Championship tekoäly snookerin mastersin tour championship Xu Si

Snookerin MM-kisat kiinnostivat ennätyspaljon, sillä BBC:n julkaisemat katsojamäärät olivat ennätyksellisen korkealla.

BBC:n nettisivuilla striimejä katseltiin yhteensä 23,3 miljoonaa kertaa. Tämä rikkoo aikaisemman ennätyksen, joka oli 22,5 miljoonaa. Myös Eurosportilla ja Discovery+ -palvelussa oli hurjaa kasvua, sillä yhtiö ilmoitti katsojakeskiarvon nousseen 7%. Puolestaan minuuteissa mitattuna striimejä katseltiin peräti 37% enemmän kuin aikaisemmin.

Belgiassa Eurosport rikkoi puolestaan ymmärrettävästi ennätyksiä hurjalla tavalla, kun maassa jännitettiin finaaliin selvinneen Luca Brecelin otteita. Belgiassa sekä Espanjassa rikottiinkin kaikkien aikojen ennätykset ja määrät kasvoivat peräti 177% vuodesta 2022.

Mainos:

BBC Two -kanava julkaisi myös finaalin katselumääriä, jotka ovat todella komeaa luettavaa, sillä ratkaisua seurasi kanavalla peräti 3,6 miljoonaa ihmistä.

Snookerille Brecelin mestaruus tekee taatusti hyvää, sillä se tarkoittaa aivan uudenlaisen kohderyhmän tavoittamista, koska kyseessä on ensimmäinen maailmanmestari Manner-Euroopan puolelta.


Turnaukset:
Edellinen artikkeliMark Selby laittoi juhlat vauhtiin MM-kisojen päätteeksi – otti roolin DJ:nä ja antoi kunniaa mestarille
Seuraava artikkeliVuoden parhaat on valittu – Mark Allen putsasi palkintopöydän