Snookerin MM-kisojen lipunmyynti käynnistyy

snookerin Noppon Saengkham ronnie snooker MM-kisat snookerin MM-kisat Heikki Niva Tour Championship Heikki Niva Mastersissa Patrik Tiihonen The Masters WSF Open Scottish Open snooker UK Championship Northern Ireland Open World Open Mei Xiwen kiinalainen snookerin mm-kisat Vedonlyönti Snooker

Snookerin MM-kisat käydään seuraavan kerran vuoden 2021 huhti-toukokuussa. Lippuja on kuitenkin mahdollisuus saada jo nyt.

Snookerin MM-kisat käytiin tänä vuonna poikkeuksellisesti elokuussa. Ajankohta ei laskenut pelin tasoa, vaan päinvastoin tarjolla oli jopa legendaarinen turnaus. Useampi ottelu tulee jäämään ihmisten sydämiin vuosiksi, joten kerrottavaa todellakin riittää.

Varsinkin Ronnie O’Sullivanin matka kohti maailmanmestaruutta oli suorastaan maaginen, sillä legenda joutui äärimmäisen tiukille jo ensimmäisten kierrosten aikana. The Rocket kuitenkin hilasi itsensä väkisin jatkoon kerta toisensa jälkeen.

Välierä Mark Selbyä vastaan oli kenties koko turnauksen huikein kamppailu ja se oli samalla viimeinen sysäys, että O’Sullivan tulee voittamaan maailmanmestaruuden. Finaalissa pöydällä ei nähty nimittäin kuin yksi pelaaja, kun O’Sullivan jyräsi Kyren Wilsonin ylitse.

Vuoden 2021 MM-kisat ovat varmasti jo monen odotuksissa, sillä tuolloin on ensimmäinen kerta, kun O’Sullivan saa mahdollisuuden nousta maailmanmestaruuksissa Stephen Hendryn rinnalle. Toisaalta sekin on mahdollista, että Hendry voittaa kahdeksannen maailmanmestaruutensa, sillä legenda tekee kahdeksan vuoden tauon jälkeen paluun ammattilaiskiertueelle. Näin ollen käsillä onkin kenties yksi kaikkien aikojen turnauksista.

Snooker MM-kisat – lipunmyynti:

Sen sijaan lippujen hankkiminen turnaukseen on vaikeampaan kuin koskaan. Nimittäin suurin osa tämän vuoden turnaukseen myydyistä lipuista siirtyi suoraan ensi vuoteen. Myynnissä onkin enää pieni osa ja ensimmäinen mahdollisuus lippuihin koittaa maanantaina 28. syyskuuta, kun lipunmyynti aukeaa.

Nyt jos koskaan kannattaa olla hereillä, mikäli haluaa olla paikan päällä legendaarisessa The Cruciblessa. Täytyy kuitenkin sitä ennen toivoa, että maailmalla tilanne helpottaa ja ensinnäkin yleisö pääsee palaamaan takaisin urheilukatsomoihin. Sitä ei voi kuitenkaan pitää itsestään selvyytenä, koska koronavirus jyllää edelleen eikä loppua ole hetkeen näköpiirissä.

MM-kisat pelataan vuonna 2021 17. huhtikuuta – 4. toukokuuta. Turnaus on yksi vuoden katsotuimmista urheilutapahtumista, sillä se kerää ruutujen ääreen 500 miljoonaa ihmistä. Vuonna 2021 riittää kuitenkin muitakin tapahtumia, sillä esimerkiksi jalkapallon EM-kisat tullaan pelaamaan kesä-heinäkuun aikana.

Näin ollen tuloillaan on yksi kaikkien aikojen urheiluvuosista, kunhan ensiksi virus paholainen saadaan kukistettua. Tuskin koskaan on toivottu niin hartaasti jotain asiaa kuin tällä hetkellä rokotteen keksimistä.