Snookerin MM-kisoihin todellista herkkua – näe Ronnie O’Sullivanin Tampereen peli VIP-paikoilta

snookerin MM-kisat discovery+ European Masters Ronnie O'Sullivan World Snooker Tour Ronnie O'Sullivanin
Kuva: YouTube

Snookerin MM-kisoihin kulminoituu koko kausi, sillä kyseessä on selvästi arvostetuin ja odotetuin tapahtuma. Kuka vie maailmanmestaruuden?

Maailmanmestaruutta puolustaa The Cruciblessa belgialainen Luca Brecel, joka ei kuitenkaan kuulu tänä vuonna suurimpien suosikkien joukkoon. Miehen kausi on ollut todella vaikea, joten menestyminen MM-kisoissa olisi iso yllätys. Ennakolta suurin suosikki on tietysti Ronnie O’Sullivan, jonka pahimmaksi uhkaajaksi on nostettu Judd Trump. Mark Selby voidaan nostaa kolmanneksi nimeksi, mutta tämän jälkeen muilla todennäköisyydet ovat jo selvästi heikommat.

O’Sullivan on tällä kaudella ollut isoissa kisoissa jäätävän kova, joten samaa sopii odottaa myös MM-kisoissa. Selby on pelityylinsä puolesta sellainen, että mies romuttaa vastustajan henkisesti jo valmiiksi pitkissä MM-kisaotteluissa. Selby ei todellakaan pidä kiirettä, kun panokset ovat kovat. Tämä ei pelaajaa ensinnäkään haittaa, kunhan vastustaja jossain vaiheessa sortuu turvalyönnissä virheeseen.

Mainos:

Trump on aina nostettava mukaan mestaruustaistoon, koska mies on parhaimmillaan maaginen. Myös tällä kaudella mestaruuksia on tullut tilille useampia.

Snookerin MM-kisojen ajan on käynnissä myös arvonta, jonka palkinto on todellinen snookerfanin märkä päiväuni. Nimittäin voittaja lähtee kaverinsa kanssa katsomaan Ronnie O’Sullivanin Tampereen ottelua VIP-paikoilta. Myös tapaaminen legendan kanssa on mahdollista. Lue lisätiedot täältä!


Turnaukset:
Edellinen artikkeliSnookerin MM-kisat 2024: Tässä otteluparit ja kaavio!
Seuraava artikkeliMM-kisojen avauspäivä vauhtiin – tässä ohjelma!