Snookerin MM-kisoissa täysi kaaos – mielenosoittaja juoksi pöydälle ja kaatoi oranssia jauhetta

Mielenosoitus MM-turnauksessa 2023 | FinnSnooker.com

Snookerin MM-kisoissa koettiin absurdi hetki maanantai-iltana, kun mies juoksi pöydälle ja kaatoi siihen pussillisen oranssia jauhetta.

Snookerin MM-kisoissa nähtiin maanantai-iltana jotain ennennäkemätöntä. Ilmastoaktivistien mielenosoitus keskeytti Robert Milkinsin ja Joe Perryn ottelun ensimmäisessä erässä. Fossiilisia polttoaineita vastustavan järjestön aktivisti rynnisti katsomosta pöydän päälle kesken Milkinsin lyöntivuoron ja levitti pöydälle oranssia jauhetta. Vain pöllähdys kävi, kun lähes puolet pöydästä oli oranssin pölyn vallassa.

Toinen aktivisti yritti päästä viereiselle pöydälle, jolla Mark Allen ja Fan Zhengyi pelasivat, mutta tuomari Olivier Marteel reagoi nopeasti ja esti aktivistin suunnitelmat. Järjestyksenvalvojat tulivat nopeasti syntyneeseen tilanteeseen auttamattomasti myöhässä.

Mainos:

Aktivistit edustavat järjestöä, joka on tullut tunnetuksi vastaavista tempauksistaan. Järjestön edustajat ovat esimerkiksi liimanneet kätensä kiinni tauluihin tai heitelleet keittoa tauluihin museoissa. Myös urheilutapahtumissa on aiemmin nähty vaihtelevan onnistuneita tempauksia. Snookerin MM-kisojen tempaus tulee varmasti saamaan paljon näkyvyyttä, mutta se tuskin saa lajin ystäviä suhtautumaan järjestöön positiivisesti.

Tilanne on katsottavissa alla olevalta videolta. Allen ja Fan ovat jo päässeet jatkamaan ottelua. Toisen pöydän verka vaihdetaan yön aikana, ja Milkins ja Perry jatkavat otteluaan Allenin ja Fanin pelin päätyttyä.

Snookerin MM-kisoissa järjetön kaaos


Turnaukset:
Edellinen artikkeliNeil Robertson vakuuttava, Ding ja Carter ulos MM-kisoista
Seuraava artikkeliKyren Wilson vakuuttava, McGill pudotti Trumpin