Snookerin MM-kisoista luvassa mieletön näytelmä – Mark Selby kauhistelee jo: ”Kammottavia vastustajia”

snookerin Mark Selbyn Mark Selby | FinnSnooker.com
Kuva: Monique Limbos

Snookerin MM-kisat käynnistyvät 20. huhtikuuta, jonka jälkeen on tarjolla yli kahden viikon ajan todellisia unelmapäiviä.

Luvassa on äärimmäisen mielenkiintoinen MM-turnaus, sillä taso maailman huipulla on todella jäätävä, minkä johdosta jo avauskierroksella päästään nauttimaan kovatasoisista otteluista.

Myös Mark Selby on huomannut tämän, sillä tähtipelaaja odottaa kauhulla jo avauskierroksen kaaviota. Vastaan saattaa tulla todella kova tekijä, mikä saa Selbyn jo hieman jännittämään. Esimerkiksi Neil Robertson, Jack Lisowski, Stephen Maguire ja Stuart Bingham ovat sellaisia nimiä, jotka joutuvat karsimaan pääsarjaan.

Mainos:

– Neil olisi kova vastustaja kenelle tahansa. Ja esimerkiksi Maguire, hän on edelleen laatupelaaja. Tiedän, ettei hän ole pelannut omalla tasollaan viimeisen 12-18 kuukauden aikana, mutta et halua kohdata häntä 1. kierroksella, Selby kommentoi Eurosportin mukaan.  

– Sitten siellä on Hossein VafaeiRicky Walden, he ovat kammottavia vastustajia. Anthony McGill, Lisowski, Bingham, siinä on 8-9 nimeä heti, Selby jatkoi haastattelussa.


Turnaukset:
Edellinen artikkeliLegenda Jimmy White sai vapaataipaleen – vastustaja luovutti
Seuraava artikkeliSnookerin MM-kisat 2024: Kaavio on nyt julkaistu!