Nämä pelaajat ovat selviämässä suoraan snookerin MM-kisojen pääsarjaan!

snookerin Judd Trump Baize Watch Snookerin MM-kisojen

Snookerin MM-kisojen suorista paikoista tullaan käymään kova taistelu loppuun asti, sillä ainoastaan TOP16-pelaajat saavat suoran paikan.

Snookerin MM-kisoissa nähdään totutusti 32 pelaajaa, joista 16 etenee suoraan ja 16 karsintojen kautta. Suorat paikat annetaan snookerin rankingin TOP16-pelaajalle. Aivan rankingin kärkipään pelaajat ovat jo turvassa ja voivat alkaa valmistautua MM-kisoihin, mutta muuten sijoitukset saattavat elää, sillä eroa ei ole kuin joitakin kymmeniä tuhansia.

Ennen MM-kisoja pelataan vielä erittäin rahakas World Open, joka voi muuttaa sijoituksia vielä isosti. Myös Tour Championship tarjoaa joillekin pelaajille mahdollisuuden nousta listalla, mikäli turnaukseen selviää. Nämä kaksi tapahtumaa ovatkin ainoat paikat nostaa sijoitusta ja välttää henkisesti raastavat karsinnat, jotka käynnistyvät 8. huhtikuuta. Itse MM-kisat pyörähtävät vauhtiin 20. huhtikuuta.

Mainos:

Tällä hetkellä TOP16:n ulkopuolella ovat kovista nimistä muun muassa Jack Lisowski, Barry Hawkins, Zhou Yuelong ja Stuart Bingham. Myöskään heikossa vireessä oleva Neil Robertson ei suinkaan ole turvassa, vaan australialainen on tällä hetkellä maailmanlistalla sijalla 15. Kuitenkin Lisowski ja Bingham joutuvat jo varmuudella karsintaan, koska kaksikko ei selviytynyt Kiinassa järjestettävään World Openiin. Näin ollen mahdollisuuksia ei ole enää nousta ylemmäksi maailmanlistalla.

Tällä hetkellä suorassa paikassa kiinni olevat pelaajat:

Ronnie O’Sullivan
Judd Trump
Mark Allen
Luca Brecel
Mark Selby
Shaun Murphy
Mark Williams
Ali Carter
Ding Junhui
John Higgins
Kyren Wilson
Zhang Anda
Gary Wilson
Robert Milkins
Neil Robertson
Tom Ford


Turnaukset:
Edellinen artikkeliWST tuo kalenteriin neljännen ”Major-turnauksen” – Triple Crown -turnaukset saavat seurakseen Saudi-Arabia Snooker Mastersin
Seuraava artikkeliKultaisen pallon idea ja säännöt kerrotaan tällä videolla – 167 pisteen breikistä tarjolla uskomaton palkinto