Snookerin MM-välierät etenevät huiman tasaisissa merkeissä

Kyren Wilson Snookerin MM-välierät
Kuva: Monique Limbos

Snookerin MM-välierät ovat käynnistyneet ja toistaiseksi molemmissa ottelupareissa on ollut todella tasainen meininki.

Jak Jones ja Stuart Bingham pelasivat perjantaina toisen session valmiiksi, minkä jälkeen kaksikko lähti yötauolle. Jo ensimmäisen session jälkeen tilanne oli 4-4, joten kumpikaan ei onnistunut repimään isompaa eroa. Aivan vastaava tahti jatkui myös toisen session aikana, mikä tarkoitti sitä, että yötauolle vetäydyttiin tilanteessa 8-8. Ottelussa nähtiin yksi yli sadan pisteen breikki, sillä Bingham onnistui naulaamaan 107 pisteen breikin.

Bingham ja Jones jatkavat välieräänsä lauantaina klo 12:00. Viimeinen sessio on ohjelmassa lauantaina klo 21:00. Varsinkin uransa ensimmäistä MM-välierää pelaava Jones on osoittanut olevansa jääkylmä ukko, joka ei kovassakaan paikassa jännitä. Riittääkö potku loppuun asti vai kääntääkö vuoden 2015 maailmanmestari ottelun edukseen?

Mainos:

Toisessa välierässä oltiin kahden session jälkeen täysin vastaavassa tilanteessa 8-8. David Gilbert ja Kyren Wilson pelaavat kuitenkin kolmannen session vielä perjantaina klo 21:00 alkaen, joten siinä on mahdollisuus napata etulyöntiasema lauantaille, jolloin viimeinen sessio pelataan klo 16:30.

Kaksikon välisessä taistossa ei ole missään välissä oltu kahden erän johdossa, joten se kertonee kaiken siitä, kuinka tasainen asetelma on. Ottelu on tarjonnut myös kolme yli sadan pisteen breikkiä, mistä suurin on Gilbertin tekemä 129 pisteen breikki.


Turnaukset:
Edellinen artikkeliStephen Maguire teki ällöttävän tempun kesken MM-kisaottelun – laittoi kärpäsen suuhunsa
Seuraava artikkeliSuomeenkin saapuva Stuart Bingham taistelee MM-finaalipaikasta lauantaina