Snookerin Shoot-Out -turnaus tarjoaa ainutlaatuista viihdettä – katso turnaus suorana lähetyksenä

Shoot-Out Barry Hawkins Shanghai Masters
Kuva: Monique Limbos

Snookerin Shoot-Out -turnaus tarjoaa ainutlaatuista viihdettä loppuviikolle. Tässä ilmainen snooker live stream kaikkiin otteluihin!

Shoot-Out – tässä ilmainen snooker live stream

Shoot-Outin otteluissa pelataan ainoastaan yksi frame ottelua kohden ja se kestää maksimissaan kymmenen minuuttia. Tämän lisäksi myös pelaajien lyöntiaikaa on rajoitettu, sillä ensimmäisen viiden minuutin aikana lyöntiin saa käyttää 15 sekuntia ja viimeisen viiden minuutin aikana vain 10 sekuntia. Tämä tarkoittaa sitä, että pelaajilla ei ole todellakaan kauaa miettimisaikaa, joten pöydällä voi tapahtua mitä tahansa.

Kuten kaikki muutkin turnaukset, niin myös tämän viikon mittelöt näkyvät suorana lähetyksenä Unibet-TV:n kautta. Intensiiviset ja mielenkiintoiset ottelut tarjoavat sellaista viihdettä, jota ei normaalisti nähdä. Mikäli et ole aiemmin snookeria seurannut, niin nyt siihen kannattaa antaa mahdollisuus. Se on varmaa, että päätöstä et tule katumaan.

Mainos:

Shoot-Out -turnauksen kaikki ottelut näkyvät ilmaiseksi Unibet-TV:n kautta. Maksuton live stream aukeaa, kunhan rekisteröidyt Unibetille ja pidät huolen siitä, että pelitililtäsi löytyy vähintään 1 €.

TÄSSÄ LIVE STREAM!

Kuva: Monique Limbos


Turnaukset:
Edellinen artikkeliHull ja Hawkins pelasivat kovatasoisen ottelun – The Hawk oli liian vahva
Seuraava artikkeliEdessä vauhtia ja vaarallisia tilanteita – Snooker Shoot Out on täällä taas!