Snookertähdet jättämässä ranking-turnauksen väliin näytösturnauksen vuoksi – WST raivostui asiasta

Luca Brecel Mark Selbyn snookertähdet snookerin mm-finaali Mark Selby | FinnSnooker.com
Kuva: Monique Limbos

Useat snookertähdet ovat jättämässä väliin Northern Ireland Openin osallistuakseen Macaossa järjestettävään näytöstapahtumaan.

World Snooker Tourin mukaan Ali Carter ja Thepchaiya Un-Nooh ovat jo peruneet osallistumisensa lokakuun lopussa pidettävään Northern Ireland Openiin. Saman päätöksen ovat tekemässä myös Mark Selby, Luca Brecel ja John Higgins.

Syynä tähän on Macaossa järjestettävä näytöstapahtuma, johon pelaajat ovat suuntaamassa. Samalla se osuu kalenteriin paremmin, sillä marraskuun alussa pelataan rahakas International Championship -turnaus Kiinassa.

Mainos:

WST ei ole kuitenkaan katsonut pelaajien temppua hyvällä, vaan se on laittanut melkoiset ukaasit perään.

– WST on pettynyt siihen, että muutamat sopimuksen alaiset pelaajat jättävät WST:n järjestämän turnauksen väliin pelatakseen kiertueen ulkopuolisessa tapahtumassa Macaossa. Tämä rikkoo pelaajasopimuksen ehtoja, WST tiedotti

– Jos nämä pelaajat päättävät osallistua näytöstapahtumaan Macaossa, WST:n ainoaksi vaihtoehdoksi jää ottaa yhteyttä Maailman biljardi- ja snookerliiton (WPBSA) kurinpitokomiteaan sopimusrikkomuksen seurauksena. Tästä on ilmoitettu hyvin selvästi pelaajille, tiedotteessa todettiin.  


Turnaukset:
Edellinen artikkeliRonnie O’Sullivan joutui todella tiukille kiinalaispelaajan kanssa – vasta katkaisufreimi toi voiton
Seuraava artikkeliRonnie O’Sullivan eteni helposti puolivälieriin – perjantaina vastassa jälleen kiinalaispelaaja