Steadman voitti vakuuttavasti Wasleyn

Craig Steadman
Craig Steadman

Australian Openin karsinnat alkoivat perjantaina. Ensimmäisenä päättynyt ottelu oli Michael Wasleyn ja Craig Steadmanin välinen. Wasley jatkoi Wuxi Classicin karsinnoissa esittämiään heikkoja otteita eikä Steadmanilla ollut vaikeuksi edetä jatkoon. Hän voitti ottelun luvuin 5-1. Steadman meni jo 4-0-johtoon, mutta tauon jälkeen Wasley esti täydellisen löylytyksen voittamalla viidennen fremin. Steadman voitti kuitenkin 62 pisteen lyöntisarjalla kuudennen erän ja koko ottelun 5-1. Hän oli liekeissä: 62:n lisäksi hän teki 67, 75 ja 77 pisteen sarjat. Toisella kierroksella Steadman kohtaa John Astleyn, joka on ennakolta altavastaaja pelissä.

Nico Elton yllätti David Gracen selvästi lukemin 5-1. Grace teki ottelun alussa pari hyvää sarjaa, mutta Elton pelasi hyvää turvapeliä ja asettui nopeasti johtoon ottelussa. Kun Elton vielä paransi sarjojen tekoa pelin edetessä pidemmälle, peli päättyi nopeasti. Kyseessä on Eltonin ensimmäinen voitto ammattilaispelaajasta ammattilaiskisassa.

Sveitsin Alexander Ursenbacher on kehittynyt harppauksin ammattilaisuransa aikana. Alkanut kausi on hänelle toinen Main Tourilla. Ursenbacher voitti Martin O’Donnellin 5-4. 18-vuotias lupaus on nyt pelannut tällä kaudella kaksi ottelua eikä tappioita ole tullut. Seuraavaksi hän kohtaa Lyu Haotianin.

Mainos:

Vaikka Paul Davison teki 102 pisteen lyöntisarjan (ottelun ainoa satanen), hän joutui taipumaan Oliver Linesille, joka otti kauden toisessa pelissä toisen voittonsa. Etenkin Linesin turvapeli oli vakuuttavaa. Sen ansiosta hän voitti ottelun ansaitusti luvuin 5-3.

Otteluohjelma ja kaikki tulokset


Edellinen artikkeliAustralian Open: Toisen päivän ennakko
Seuraava artikkeliRobin Hull avaa kautensa Australiassa – kauden tavoitteet ovat kovat, mutta realistiset