Stephen Hendry lipsautti videolla Suomesta poisjäännin syyn – pelaakin muualla samaan aikaan

TAOM Helsinki Suomen Stephen Hendryn seniorien mm-kisat Xu Si MM-karsintojen Gibraltar Open Stephen Hendry Stephen Hendryn

Snookerin todellinen legenda Stephen Hendry oli buukattu pelaamaan toukokuun lopussa Helsingissä järjestettävään kutsuturnaukseen.

Huhtikuun alussa kuitenkin ilmoitettiin, että Hendry jää sivuun turnauksesta henkilökohtaisten syiden vuoksi. Tilalle puolestaan saapuu Robert Milkins.

Stephen Hendry’s Cue Tips -ohjelmassa kuultiin kuitenkin se todellinen syy, kun Judd Trump kertoi saapuvansa kesällä Suomeen pelaamaan ja uteli, että eikö Hendrykin ole tulossa. Legenda vastasi tähän, että tarkoitus oli tulla, mutta hän suuntaakin Kiinaan pelaamaan. Hendry nähdään ilmeisesti Wuhanissa pelattavassa ysipallo-turnauksessa, missä myös Mark Selby on nimetty alustavaan osallistujalistaan.

Mainos:

Tasollisesti Hendryn poisjäänti ei ole merkittävä kolaus, sillä onhan nykypäivänä Milkins huomattavasti parempi pelaaja. Hendry on kuitenkin nimenä yksi snookerin historian merkittävimmistä.

TAOM Helsinki International Snooker Cupin lippuja on vielä saatavilla nopeimmille, vaikka osa otteluista onkin jo upeasti loppuunmyyty. Jos haluat varmistaa paikkasi katsomosta, kun maailman huiput kohtaavat, niin nyt on viimeiset hetket käsillä.

Stephen Hendry lipsautti todellisen syyn Suomen vierailun perumiseen


Pelaajat:
Turnaukset:
Edellinen artikkeliStuart Bingham selvitti painajaismaisen tilanteen – nappasi kuilun partaalta voiton MM-karsinnoissa
Seuraava artikkeliNoppon Saengkham pamautti maksimibreikin MM-karsinnoissa – katso suoritus!