Stephen Hendryn ja Jimmy Whiten kohtaamisesta tuli pelillinen farssi – ”Jännitys oli liikaa”

Jimmy White | FinnSnooker.com
Kuva: Monique Limbos

Stephen Hendryn ja Jimmy Whiten kohtaaminen ei tarjonnut minkäänlaista klassikkoa ainakaan hyvässä mielessä, sillä pelillinen anti jäi mitäänsanomattomaksi.

Kaksikon välinen MM-karsintojen kohtaaminen oli odotettu tapahtuma, mutta itse peli jätti todella vaisun kuvan. Miesten pelillinen taso oli lähes tulkoon nollissa ja pöydällä nähtiin lähes tulkoon ainoastaan räpellystä.

Myöskään kaksikon ottelun jälkeiset haastattelut kertoivat siitä, että pettymys omaan tasoon oli suuri.

Mainos:

– Kaksi ensimmäistä erää olivat niin huonoja. Lyönneistäni tuli tökkimistä. On noloa pelata noin huonosti, sitä vain yrittää löytää jotain ja keskittyä. Ajattelin koko ajan, että hetkenä minä hyvänsä alan pelata edes kohtuullisesti, mutta sitä ei tapahtunut, White totesi.

Myös Hendry oli samoilla linjoilla Whiten kanssa siitä, että taso ei ollut hääviä.

– En tietysti ole tyytyväinen siitä, miten kumpikin pelasimme. Toivon vain, että siitä tulisi kunnon ottelu, mutta jännitys oli liikaa, Hendry kommentoi.

Kolminkertainen maailmanmestari Mark Williams antoi astetta kovempaa palautetta Twitterin puolella legendojen taistosta.

– Nautin Jimmyn ja Hendryn katsomisesta, koska se toi muistoja pintaan. Mutta en voi enää katsoa, Williams totesi järkyttyneenä.

Stephen Hendryn ja Jimmy Whiten kohtaaminen ei tarjonnut viihdettä


Turnaukset:
Edellinen artikkeliMM-karsinnat käynnistyivät – Oliver Lines avauspäivän nimi
Seuraava artikkeliStephen Hendry jatkaa MM-karsintoja kiinalaista Xu Sita vastaan