Stephen Maguire löi yhden historian oudoimmista lyönneistä – lopputulos jätti kaikki haukkomaan henkeään

Stephen Maguire

Stephen Maguire esitteli Mastersissa sellaisen lyönnin, jollaista tuskin on koskaan aikaisemmin snookerin historian aikana nähty keneltäkään.

Maguiren tarkoituksena oli pussittaa punainen pallo, minkä lisäksi englantilainen yritti hajottaa myös pakan samalla. Osuma punaiseen nosti kuitenkin valkoisen pallon ilmaan ja se nousi pakan ylitse. Kaiken lisäksi punainen näytti aluksi menevän ohi, sillä pallo osui pussin reunaan ja nousi ilmaan.

Punaisessa pallossa oli kuitenkin niin uskomaton kierre, että pudotessaan pöydälle se vierikin vielä pussiin. Maguiren epäonneksi pakan yli lentänyt valkoinen vieri lopulta toisen päädyn kulmapussiin, joten lyöntivuoro päättyi siihen.

Mainos:

Tilanne oli kuitenkin niin uskomaton, että vastustaja Neil Robertson seurasi täysin hämmentyneenä pallojen liikettä. Ottelun tuomarikaan ei voinut muuta kuin nauraa, kun Maguire tuuletteli humoristisesti ainutlaatuista lyöntiään.

Maguire teki muutenkin hurjan suorituksen Mastersin avauskierroksella, kun mies nousi 1-5-tappioasemasta 6-5-voittoon ja lunasti paikkansa puolivälieriin, jossa vastaan asettuu David Gilbert.

The Mastersia pääsee tutusti seuraamaan ilmaiseksi live stream -palvelun kautta. Ohjeet lähetyksen avaamiseen löydät TÄSTÄ LINKISTÄ! 

Stephen Maguire löi yhden historian oudoimmista lyönneistä

 


Pelaajat:
Edellinen artikkeliPatrik Tiihonen kärsi toisen tappion – jatkopaikka lohkosta jäi haaveeksi
Seuraava artikkeliMasters tarjosi jälleen hurjia yllätyksiä – Stephen Maguire teki ihmenousun voittoon