Stephen Maguire ällistyi ja raivostui järjestäjien ratkaisusta – ”Haluan tietää, kenen idea tämä oli”

Stephen Maguire
Kuva: Monique Limbos

Snookertähti Stephen Maguire ei ollut alkuunkaan tyytyväinen järjestäjien ratkaisuun MM-karsintojen 3. kierroksella.

Maguire kohtasi 3. kierroksella kiinalaisen Zhang Jiankangin, joka oli täysin vailla mahdollisuuksia ottelussa. Loppunumerot kirjattiin kokeneelle Maguirelle 6-3.

Ottelun jälkeen puhetta aiheutti pelin ulkopuoliset asiat, sillä Maguire kirosi järjestäjien ratkaisua kääntää pöytä normaalista poikkeavaan asentoon.

Mainos:

Normaalisti mustan piste on siellä puolella areenaa, jossa ei ole yleisöä. Nyt kuitenkin pöytä oli toisinpäin ja mustan piste olikin yleisön puolella.

– Haluan tietää, kenen idea oli kääntää pöytä väärin päin. Kuinka se on edes mahdollista? Miten mustan piste voi olla yleisön edessä? Tällaista ei ole tapahtunut kertaakaan sen 20 vuoden aikana, jotka olen ollut ammattilaisena, Maguire raivosi Sportsmanin mukaan.

– Yhtäkkiä joutuu lyömään yleisöä kohti mustan ympärillä ja näet kaikki liikkeet yleisössä. Se tuntui tosi kummalliselta. Sen, kenen idea oli kääntää pöydät ympäri, täytyy saada potkut. Asia on yksinkertainen. Se vaikuttaa pöydänasentajien virheeltä, ja jos asia on todellakin niin, heidät täytyisi erottaa, Maguire jatkoi tulitusta.


Pelaajat:
Edellinen artikkeliVuosikymmenen onnekkain pussitus? Snookerin MM-karsinnoissa nähtiin uskomaton tuuriupotus
Seuraava artikkeliSnookerin MM-kisojen kaavio on julki – tässä avauskierroksen ohjelma!