Masters tarjosi jälleen hurjia yllätyksiä – Stephen Maguire teki ihmenousun voittoon

Stephen Maguire
Kuva: Monique Limbos

Stephen Maguire teki järisyttävän kovan tempun maanantaina, kun mies tiputti selvässä johdossa olleen Neil Robertsonin ulos turnauksesta.

Masters on käynnistynyt suorastaan yllättävällä tavalla, sillä ensimmäisenä turnauksesta tippui ulos Ding Junhui ja Mark Selby, kun taas toisena päivänä saman kohtalon kokivat Neil Robertson ja Mark Allen. Näin ollen kaikki neljä ensimmäistä ottelua ovat päättyneet altavastaajan voittoon.

Varsinkin Robertsonille tippuminen oli karmaiseva pettymys, sillä yksi turnauksen voittajasuosikeista oli jo johdolla otteluaan 5-1. Stephen Maguire ei kuitenkaan luovuttanut, vaan mies alkoi napsimaan erävoittoja toinen toisensa perään. Lopulta oltiin siinä pisteessä, että edessä oli katkaisufreimi. Maguiren vire ei hyytynyt, vaan mies nappasi viidennen perättäisen erävoiton ja eteni jatkoon 6-5-voitolla.

Mainos:

Myös maanantain iltapeli tarjosi ison yllätyksen, kun David Gilbert oli täysin omaa luokkaansa Mark Allenia vastaan. Selvänä ennakkosuosikkina otteluun lähtenyt Allen jäi totaalisesti jyrän alle, kun Gilbert eteni kahdeksan parhaan joukkoon 6-1-voitolla.

The Mastersia pääsee tutusti seuraamaan ilmaiseksi live stream -palvelun kautta. Ohjeet lähetyksen avaamiseen löydät TÄSTÄ LINKISTÄ!


Pelaajat:
Turnaukset:
Edellinen artikkeliStephen Maguire löi yhden historian oudoimmista lyönneistä – lopputulos jätti kaikki haukkomaan henkeään
Seuraava artikkeliJudd Trump kohtaa Mastersin avauskierroksella Shaun Murphyn