Judd Trump ja Kyren Wilson perjantai-illan herkkupalassa

German Mastersin Macau Masters World Grand Prix Masters British Open Tour Championship Judd Trumpin German Masters Neil Robertson dplayssa Northern Ireland Open English Open snooker Eurosportin Gibraltar Open UK Championshipin International Championship snooker live stream tiistaina Judd Trump | FinnSnooker.com
Kuva: Monique Limbos

UK Championship -turnaus on edennyt puolivälierävaiheeseen, jossa nähdään todellisia huippukamppailuita. Perjantaina toisensa kohtaavat Judd Trump ja Kyren Wilson.

Judd Trump – Kyren Wilson – ilmainen live stream

Maailmanlistan ykkösenä oleva Trump saa vastaan Kyren Wilsonin. Kaksikko on kohdannut tämän vuoden aikana useamman kerran, joten toisen taidot ovat varmasti tiedossa. Yksi upeimmista kohtaamisista nähtiin elokuussa pelatuissa snookerin MM-kisoissa, jossa Wilson tiputti Trumpin ulos numeroin 13-9.

Edelliset kaksi kohtaamista ovat menneet kuitenkin Trumpin nimiin, joten maailman ykkösellä on pienoinen niskalenkki. Se on varmaa, että taso nousee perjantaina todella kovaksi, kun kaksi aivan timanttista pelaajaa taistelevat paikasta neljän parhaan joukkoon.

Mainos:

Ottelu käynnistyy klo 21:00.

Ottelu näkyy ilmaiseksi Unibet-TV:n kautta. Sinulla tarvitsee ainoastaan olla aktiivinen pelitili, jolla saldoa vähintään 1€. Mikäli sinulla ei ole vielä pelitiliä, niin saat sen auki TÄSTÄ LINKISTÄ!

LIVE STREAM AUKI!


Pelaajat: ,
Turnaukset:
Edellinen artikkeliMark Selby ja Neil Robertson kohtaavat odotetussa puolivälierässä
Seuraava artikkeliUK Championshipin finaalissa kohtaavat Neil Robertson ja Judd Trump