Judd Trump ja Ronnie O’Sullivan kohtaavat unelmavälierässä

German Mastersin Macau Masters World Grand Prix Masters British Open Tour Championship Judd Trumpin German Masters Neil Robertson dplayssa Northern Ireland Open English Open snooker Eurosportin Gibraltar Open UK Championshipin International Championship snooker live stream tiistaina Judd Trump | FinnSnooker.com
Kuva: Monique Limbos

World Grand Prix -turnauksessa nähdään kaikkien haluama yhteenotto, kun Judd Trump ja Ronnie O’Sullivan iskevät yhteen. Tässä snooker live stream otteluun!

Judd Trump – Ronnie O’Sullivan – tässä ilmainen live stream

World Grand Prix -turnauksessa ei voitaisiin nähdä yhtään herkullisempaa välierää kuin mitä perjantaille on tarjolla. Nimittäin vastakkain asettuu kaksi kirkkainta supertähteä, kun maailmanlistan ykkösenä oleva Trump saa vastaansa hallitsevan maailmanmestarin O’Sullivanin.

Trump on onnistunut tällä viikolla kairaamaan todella tiukkoja voittoja hieman huonommallakin ottelulla. Sen sijaan O’Sullivan aloitti turnauksen hyvin, mutta viime ottelussa Kyren Wilsonia peli takkuili pahemman kerran. Niin vain legenda onnistui kuitenkin kääntämään ottelun itselleen.

Mainos:

Miehet kohtasivat edellisen kerran Northern Ireland Openin finaalissa ja tuolloin Trump vei pidemmän korren. Trump on muutenkin ollut historian saatossa todella ikävä vastustaja The Rocketille. Miten käy perjantain välierässä?

Ottelu käynnistyy klo 20:00.

Ottelu näkyy ilmaiseksi Unibet-TV:n kautta. Sinulla tarvitsee ainoastaan olla aktiivinen pelitili, jolla saldoa vähintään 1€. Mikäli sinulla ei ole vielä pelitiliä, niin saat sen auki TÄSTÄ LINKISTÄ!

LIVE STREAM AUKI!


Pelaajat: ,
Turnaukset: