Ronnie O’Sullivan ja Ding Junhui kohtaavat UK Championshipin neljännesvälierissä

Stuart Bingham Ronnie O'Sullivan UK Championship
Kuva: Monique Limbos

Ronnie O’Sullivan ja Ding Junhui tähdittävät torstain snookerpäivää. Tämän kaksikon kohtaamisesta ei varmastikaan tule viihdettä puuttumaan. Avaa live stream ja tsekkaa ottelu suorana.

Ronnie O’Sullivan – Ding Junhui ilmainen snooker live stream

UK Championshipissä väki vähenee ja pidot paranevat. Torstaina nähdään todella mielenkiintoinen kamppailu, kun O’Sullivan ja Ding Junhui taistelevat paikasta puolivälieriin. Tässä ottelussa nähdään kaksi maailmanluokan pelaajaa, jotka molemmat arvostavat suuresti toisiaan.

Miesten keskinäinen saldo on Ding Junhuin kannalta tylyä luettavaa, sillä kaksikko on kohdannut 20 kertaa ja ainoastaan kolmesti kiinalainen on poistunut estradilta voittajana. Myös torstaina O’Sullivan on selvä suosikki otteluun, joten Ding Junhui saa venyä massiiviseen yllätykseen, mikäli mielii jatkaa pelejään UK Championshipissä.

Mainos:

Ottelu käynnistyy torstaina klo 15:00 ja se on nähtävillä suorana lähetyksenä.

UK Championship -turnauksen otteluita pääset seuraamaan jälleen kerran ilmaiseksi Unibet-TV:n kautta. Ilmainen snooker live stream aukeaa, kunhan sinulta löytyy aktiivinen pelitili, josta löytyy vähintään 1€ pelirahaa. Mikäli sinulla ei ole vielä pelitiliä, niin saat sen auki TÄSTÄ LINKISTÄ!

AVAA LIVE STREAM!

Kuva: Monique Limbos


Pelaajat: ,
Turnaukset:
Edellinen artikkeliRonnie O’Sullivan eteni jo 16 joukkoon – seuraavaksi vastaan asettuu Ding Junhui
Seuraava artikkeliSnookerin UK Championshipin yllätykset jatkuvat – nyt turnauksesta tippui Neil Robertson