Ronnie O’Sullivan kohtaa viime kevään MM-kisojen painajaisensa

Robertson Ronnie O'Sullivan | FinnSnooker.com
Kuva: Monique Limbos | FinnSnooker.com

Ronnie O’Sullivan kohtaa Scottish Openin toisella kierroksella James Cahillin, joka pudotti legendan ulos viime kevään snookerin MM-kisoista.

Cahill järjesti keväällä yhden historian kovimmista tempuista, kun amatöörinä MM-kisoihin selvinnyt englantilainen laittoi heti ensimmäisellä kierroksella O’Sullivanin sensaatiomaisesti ulos turnauksesta.

Nyt kaksikko kohtaa ensimmäistä kertaa tuon kamppailun jälkeen ja se on varmaa, että molemmat varmasti muistavat vielä hyvin kevään tapahtumat.

O’Sullivanin Scottish Open käynnistyi tahmeasti, sillä mies oli avauskierroksen ottelua jo 1-3-häviöllä, kunnes kiri käynnistyi ja huipentui 4-3-voittoon. Cahill selvisi jatkoon hieman helpommin, sillä Akani Songsermsawad kaatui numeroin 4-2.

O’Sullivan-Cahill-ottelun voittaja kohtaa kolmannella kierroksella voittajan otteluparista Martin GouldKacper Filipiak.

Ronnie O’Sullivan – James Cahill näkyy ilmaiseksi

O’Sullivanin ja Cahillin välinen ottelu käynnistyy keskiviikkona klo 21:00 ja se on nähtävillä suorana lähetyksenä.

Scottish Open -turnauksen otteluita pääset seuraamaan jälleen kerran ilmaiseksi Unibet-TV:n kautta. Ilmainen snooker live stream aukeaa, kunhan sinulta löytyy aktiivinen pelitili, josta löytyy vähintään 1€ pelirahaa. Mikäli sinulla ei ole vielä pelitiliä, niin saat sen auki TÄSTÄ LINKISTÄ!

AVAA LIVE STREAM!

Kuva: Monique Limbos


Pelaajat: ,
Turnaukset: