Ronnie O’Sullivan lähtee selvänä suosikkina Welsh Openin finaaliin

Ronnie O'Sullivan | FinnSnooker.com
Kuva: Monique Limbos

Ronnie O’Sullivan ja Jordan Brown kohtaavat sunnuntaina pelattavassa Welsh Openin finaalissa. Kumpi nappaa ranking-turnauksen voiton itselleen?

Jordan Brown – Ronnie O’Sullivan – ilmainen live stream

Welsh Openin finaalin asetelmat ovat äärimmäisen mielenkiintoiset. Uransa ensimmäistä kertaa finaaliin selvinnyt Brown on yllättänyt kaikki, mutta nyt haaste on suurin mahdollinen. Upeasti läpi turnauksen pelannut O’Sullivan on aina finaaleissa kova luu, sillä mestari löytää uuden vaihteen pelinsä, kun panokset kovenevat.

Brownilla ei ole mitään hävittävää, mutta sitten toisaalta paineet voivat olla valtaisat, sillä unelma ranking-voitosta on yhden ottelun päässä. Henkisellä puolella tilannetta ei helpota se, että vastassa on lajin suurin legenda, joka saa hieman kokeneemmankin pelaajan puntin tutisemaan.

Mainos:

Ennakkosuosikista ei ole mitään epäselvyyksiä, mutta kaikkien toiveissa on varmasti se, että Brown pystyisi pistämään mahdollisimman pitkään hanttiin, jotta päästäisiin nauttimaan arvokkaasta päätöksestä turnaukselle.

Ottelu näkyy ilmaiseksi Unibet-TV:n kautta. Sinulla tarvitsee ainoastaan olla aktiivinen pelitili, jolla saldoa vähintään 1€. Mikäli sinulla ei ole vielä pelitiliä, niin saat sen auki TÄSTÄ LINKISTÄ!

LIVE STREAM AUKI!


Pelaajat: ,
Turnaukset:
Edellinen artikkeliJordan Brown eteni sensaatiomaisesti finaaliin – saa vastaansa legenda Ronnie O’Sullivanin
Seuraava artikkeliStephen Hendryn paluuturnaus varmistui – pelaa Gibraltar Openissa