Ronnie O’Sullivan ja Judd Trump kohtaavat sunnuntain unelmafinaalissa

snookerin Tour Championship Ronnie Judd Trump | FinnSnooker.com
Judd Trump | FinnSnooker.com Kuva: Monique Limbos

Northern Ireland Open -turnaus huipentuu sunnuntaina, kun Ronnie O’Sullivan ja Judd Trump iskevät yhteen odotetussa finaalissa.

Ronnie O’Sullivan – Judd Trump – snooker live stream

O’Sullivan ja Trump kuuluvat maailman viihdyttävimpien pelaajien joukkoon, sillä kaksikko ei todellakaan lähde peruuttelemaan pöydällä. Tämän lisäksi kaksikon kohtaamisia odotetaan aina kuin kuuta nousevaa, koska Trump on ehkäpä ikävin mahdollinen vastustaja O’Sullivanille.

Vaikka O’Sullivan johtaa keskinäisten otteluiden voittoja 13-12, niin Trump on viime vuosina napannut isoja titteleitä legendan nenän edestä. Esimerkiksi viime kauden The Mastersin ja juuri Northern Ireland Openin finaalit menivät Trumpin hyväksi.

Trump tulee sunnuntain finaaliin vieläpä erittäin kovassa kunnossa, koska alla on turnausvoitto World Openista sekä finaalipaikka Champion of Champions -turnauksesta.

Luvassa on taatusti jännittävä ja mielenkiintoinen finaali!

Kamppailu alkaa klo 15:00 ja se näkyy suorana lähetyksenä Unibet-TV:n kautta.

Northern Ireland Open -turnauksen otteluita pääset seuraamaan jälleen kerran ilmaiseksi Unibet-TV:n kautta. Ilmainen snooker live streamin saat auki, kunhan sinulta löytyy aktiivinen pelitili, josta löytyy vähintään 1€ pelirahaa. Mikäli sinulla ei ole vielä pelitiliä, niin saat sen auki TÄSTÄ LINKISTÄ!

AVAA LIVE STREAM!
Pelaajat: ,
Turnaukset:
Edellinen artikkeliRonnie O’Sullivan marssi tylysti finaaliin – sunnuntaina edessä todellinen unelmaottelu
Seuraava artikkeliEnnakko: Northern Ireland Open -finaali tarjoilee jäätävän viihdepaketin