Stuart Bingham selvitti painajaismaisen tilanteen – nappasi kuilun partaalta voiton MM-karsinnoissa

Ronnie O'Sullivan Heikki Niva Stuart Bingham | FinnSnooker.com
Kuva: Monique Limbos

Stuart Bingham aloitti snookerin MM-karsinnat sunnuntaina, kun mies kohtasi 3. kierroksen ottelussa Stuart Carringtonin.

Bingham oli selkeä suosikki otteluun, sillä olihan mies kiistatta yksi MM-karsintojen kovimmista nimistä, joiden odotettiin painelevan pääsarjaan. Carrington oli kuitenkin eri mieltä, koska mies oli todellakin tullut taistelemaan voitosta. Heti alusta lähtien ottelu eteni Carringtonin komennossa ja parhaimmillaan johto oli jo 7-3.

Bingham kuitenkin onnistui tämän jälkeen voittamaan peräti neljä freimiä putkeen nousten tasoihin. Tämän jälkeen oli kuitenkin jälleen Carringtonin vuoro ja mies repäisi 9-7-johdon. Näin ollen Bingham piti voittaa kolme freimiä putkeen pitääkseen unelmansa elossa.

Mainos:

Kovimmalla mahdollisella hetkellä mitataan ne todelliset pelurit ja tätä luonnetta myös Bingham pystyi esittämään. Jännitystä ei nähty lainkaan, vaan Stuart Bingham teki sen, mitä piti. Näin ollen 10-9-voitto toi voiton todellisesta trilleristä.

Viimeisellä karsintakierroksella Bingham saa vastaansa Louis Heathcoten, joka yllätti sunnuntaina Elliot Slessorin numeroin 10-8. Se olikin päivän ainoa yllätys, sillä muuten suosikit pitivät pintansa.

Vakuuttavin oli Kiinan Zhou Yuelong, joka murskasi James Cahillin suoraan 10-0.


Pelaajat: ,
Turnaukset:
Edellinen artikkeliStuart Bingham ja Stephen Maguire aloittavat karsintaurakkansa – tässä sunnuntain ohjelma!
Seuraava artikkeliStephen Hendry lipsautti videolla Suomesta poisjäännin syyn – pelaakin muualla samaan aikaan